M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Cum să vinzi ușor hainele pe care nu le porți

În ciclul „Ideile bune merită a fi promovate”, astăzi mi-a atras atenția știrea care anunță lansarea în România a serviciului Remix Bag. Gândită de retailer-ul online Remix Second Hand, noua idee ne propune să ne vindem lucrurile (aproape) noi pe care nu le mai folosim, într-un mod inedit.

Pe scurt, primim o pungă specială în care introducem hainele pe care dorim să le vindem, un curier Remix le preia gratuit, acestea sunt evaluate spre a fi puse în vânzare și în final produsele alese ajung pe site. După vânzare noi primim o parte din bani, iar site-ul păstrează restul.

Ideea a fost deja pusă în practică, în Bulgaria, în această vară, și urmează sa fie aplicată și la noi începând cu 9 octombrie. Eu mi-am comadat deja punga.

Comandă Remix Bag aici!

(via)

7 comentarii

 1. Georgescu A. says:

  Am trimis si eu cateva articole. Unele noi noute, din Franta. La vanzare a aparut doar un articol care s-a vandut repede. Nu am mai putut sa recuperez nici articolele si nici banii.

 2. Serios? Nu ti-au raspuns? Chiar voiam sa incerc si eu. Am comandat bag-ul de la ei de atunci. Ai incercat sa ii contactezi?
  Daca sunt probleme, te poti adresa oricand ANPC. Regret situatia!

 3. Adriana says:

  Din pacate si eu am plecat entuziasmata la drum cu Remix-ul. De cumparata daca esti pe fza poti cumpara lucruri frumoase la pret ok (in nici un caz nu e pret de second had….e mai mare). Dar….la vanzare m-au dezamagit. Am trimis 3 pungi la ei. Prima au prelucrat-o 100% adica ce am trimis a fost pus la vanzare….preturile de vanzare fata de ce primesti inapoi le voi comenta mai jos. Al doilea sac de haine in schimb a fost prelucrat 10%…restul de 90% a fost considerat neconform (desi calitatea era exact cu cea din primul sac) iar din al 3-lea sac au considerat ca nu e nimic ce se poate vinde…desi chiar erau echipamente de ski de performanta in care nu mai incapeam….Din pacate ei scriu ca daca ei le considera neconforme le pot recicla iar daca le vrei inapoi trebuie sa platesti o taxa de 30 RON….La asta daca adaugam ca prelucrarea dureaza foarte mult iar din moment ce au fost vandute produsele pana ce iti transera banii iar dureaza mai multe saptamani. Preturile de vanzare sunt cam 10% din ceea ce se vede la vanzare….adica daca ei vand o rochie cu 40 RON tu primesti exact 4 RON….chiar nu se merita sa vinzi la ei….

 4. Costi says:

  Foarte interesante informatiile prezentate mai sus!
  Chiar doream sa trimit si eu catre ei produse achizitionate de la ei si care nu imi erau bune…
  Am cumparat de multe ori de la ei, dar deoarece la ultima comanda am avut o dezamagire mare,am sters acest site din telefon si calculator si prefer sa nu mai achizitionez de la ei.
  Am cumparat o pereche de blugi Armani, la un pret destul de ok (140 lei) care s-au dovedit a fi falsuri ordinare, la prima purtare a cazut emblema… ce sa zic, cred ca sunt romani…

 5. dobondi says:

  foarte bune informatiile ce le ati comentat pt ca ma pregateam sa trimit si eu insa asta am inteles si eu ca iti da 10 la suta din pret adica daca e 30 roni primesti 3 roni e bataie de joc pe haine de firma si noi unele nu e ok deloc ma m lamurit cu ei e jignitor ce fac nu se merita sa te bagi la asa ceva

 6. diana says:

  foarte bune informatiile ce le ati comentat pt ca ma pregateam sa trimit si eu insa asta am inteles si eu ca iti da 10 la suta din pret adica daca e 30 roni primesti 3 roni e bataie de joc pe haine de firma si noi unele nu e ok deloc ma m lamurit cu ei e jignitor ce fac nu se merita sa te bagi la asa ceva

 7. @dobondi, imi pare rau pentru experiente. mie mi-a placut ideea si de aceea am scris despre serviciu pe blog. dar din ce vad, nimeni nu e multumit!

Comentează