M A N A F U *

MANAFU*

eMAG pregătește cea mai mare zi de Black Friday din România

Dacă spui Black Friday, te gândești întâi la eMAG. Fie că vei cumpăra de la ei, fie că te vei întreba ce minunăție vor mai scoate la vânzare anul acesta. Au vândut aur, mașini, carburanți și multe altele.

Anul acesta, ziua mult așteptată este vineri, 17 noiembrie, zi în care peste 2 milioane de produse vor intra în cea mai mare „ofertă de oferte” a anului. Un studiu eMAG spune că 79% dintre români au auzit de Black Friday.

Că să îți dai seama de amploarea acestui eveiment pentru liderul comerțului online de la noi, află că pentru ziua de vineri, compania va implică 1.700 de oameni, între care 700 se vor ocupa numai de site-ul ce va pune la vânzare un număr aproape dublu de produse față de câte s-au vândut în 2016.

Cei de la eMAG vor, probabil, să intre într-o carte a recordurilor locale sau vor să își demonstreze detașat leadership-ul. Au investit 2,5 milioane de euro în serviciile de hosting pentru ziua de 17 noiembrie.

Mai mult, compania mamă a investit 10 milioane de euro într-o nouă linie de sortare a produselor, care să deservească mult mai bine nevoile clienților și să contribuie la optimizarea livrărilor. A extins totodată parteneriatul cu curierii. Va livra prin Fan Curier, SameDay, Urgent Cargus și H.D.S., având pregătite și 15 showroom-uri și 600 de oficii poștale pentru ridicarea personală.

Ce trebuie să știi dacă vei cumpăra de la eMAG

eMAG a scos un „ghid de supraviețuire de Black Friday”, care să te ajute să cumperi mai ușor ceea ce îți dorești. Ține minte însă că dacă îți scapă ceva la prima oră, ai mari șanse să găsești produsul mai târziu, la o actualizare a stocurilor. De aceea, îți recomand să folosești aplicația eMAG (Android | iOS), unde ai notificări în timp real pentru produsele de pe lista ta de pe cumpărături. Pune în coș din timp sau adaugă în secțiunea Favorite ce îți dorești. Ai grijă să fii la zi cu versiunea actualizată.

Apoi, o idee bună este să îți introduci datele cardului bancar (cu care plătești) în contul tău de client eMAG, în Cardurile mele. Vei comanda și mai rapid produsele dorite, în deplină siguranță. Bineînțeles, dacă dorești, poți folosi și alte modalități de plată.​

***
Blogul Manafu.ro susţine campania Black Friday, derulată de eMAG.

 

1 comentariu

  1. Chiar astept Black Friday, as vrea sa-mi iau un televizor, dar nu prea am avut timp sa analizez daca se mentin preturile sau scad. Sper sa gasesc ceva ok.