M A N A F U *

MANAFU*

Ce veti gasi in oferta eMAG de Black Friday 2017

O să fie cu siguranță cel mai mare Black Friday de până acum. Toată lumea e pregătită, iar eMAG, cel mai mare retailer online de la noi, a concentrat în ziua de 17 noiembrie resurse pe care cei mai mulți nu le aloca pe un an. Aici sunt ofertele!

Cel mai important de reținut este că eMAG a pregătit 2 milioane de produse în această ediție a Black Friday. Că să dimensionezi efortul, află că anul trecut a avut 1,1 milioane de produse.

Chiar și așa, cu un stoc aproape dublu față de 2016, mă aștept să fie bătaie pe multe categorii. De aceea, îți recomand ghidul de shopping făcut de eMAG și câteva tactici descrise deja aici. E important să știi că anul trecut, de Black Friday, în primele 10 minute ale evenimentului de shopping, nu mai puțin de 78% dintre comenzile plasate de clienți au fost făcute din aplicația eMAG. Intră deci în aplicație și pune-ți produsele dorite în Favorite. Ai grijă să ai actualizate datele de card și adresa de livrare.

Iată în premieră câteva dintre produsele vedetă:

La final, un ultim sfat e să nu pleci de pe site imediat, dacă nu ai prins un produs. Multe stocuri sunt actualizate peste zi. Eu am avut noroc cu un iMac si un iPad acum câțiva ani. După prânz stocurile au fost completate. Te ajută mult aplicația mobilă, îți trimite notificare când produsul e din nou disponibil. Succes!