M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Experiența mea pe circuit, cu Titi Aur și MOL EVO

Am început ziua devreme, când primii bucureșteni își fac curaj să iasă pe stradă și soarele încă întârzie să apară. Am pornit de acasă ușor somnoros, dar incitat de provocarea acceptată.

În urmă cu o săptămână, unul dintre cei mai cunoscuți piloți de raliu din România, Titi Aur, mă provoca să vin la academia sa auto și să testez noul carburant MOL EVO. Curiozitatea și mai ales calibrul invitației m-au făcut să accept pe loc invitația. M-am închipuit într-o sală de ședințe, alături de Titi Aur, asistând la o prezentare cu foarte multe detalii tehnice. Sunt apropiat de brand-ul MOL, de câțiva ani buni, și m-am gândit că vizita la academie este și o ocazie să revăd o parte din echipa companiei, ca o reuniune după frumoasa colaborare din vară, de la Untold.

Era 6 dimineața, când am pornit de acasă spre o benzinărie din Bucureștii Noi. Mă bucuram de străzile goale. Puteam conduce liniștit. Am ajuns mai devreme la punctul de întâlnire. Se crăpa de ziuă și clienții începuseră să vină să alimenteze. M-am amestecat și eu printre matinali.

Mai întâi am alimentat cu noul card primit de la MOL, special pentru eveniment. Urma să aflu în acea zi despre carburantul care îți păstrează motorul curat, cum îmi povestea Titi Aur în invitația video. Am ales deci benzină EVO. Mi-am luat apoi o cafea și m-am retras într-un colț așteptând restul invitaților. La scurt timp, de undeva din spate, au apărut cei de la MOL și o echipă de filmare. Erau deja acolo.

„Văd că întârzie ceilalți, mai am timp de o cafea?”, am întrebat eu. „Comandă liniștit, ești singurul invitat!”, a sosit răspunsul. Am făcut instant ochii mari ca un emoji de pe telefon.

”Cum așa?”, am continuat eu. ”Ești singurul invitat! Titi a făcut o singură invitație. Ție!”, a fost replică. „Nu e o conferință de presă?”, întreb. „Nu, e o experiență!”, a fost răspunsul.

Știți cum e acel moment când te trec ușor fiori de plăcere și în același timp în cap crește un mare semn de întrebare? Începi să te întrebi ce va urma și dacă ai ceva imaginație, chiar îți stârnești adrenalina.

„Atunci luăm cafeaua cu noi. Putem să mergem”, le-am zis.

În curtea Academiei Titi Aur, sprijinit de un Mercedes AMG A45, mă aștepta campionul. Zâmbea. Am luat două dintre cafelele echipei și m-am dus țintă spre el. Tot drumul m-am tot gândit la „provocare”. Ce poate fi, ce va face Titi și mai ales care e rolul meu în toată povestea asta.

Singurul invitat. Titi așteptându-mă lângă o mașină. Un circuit rezervat doar pentru noi. Și un carburant premium. Sigur nu urma un PPT plictisitor!

Așa cum probabil v-ați închipuit deja a fost o prezentare mai mult decât inedită a unui nou produs. Unii preferă sălile de hotel și PPT-urile, MOL a ales circuitul și o mașină bine dotată. Ce a urmat vedeți în clipul de mai jos.

Dacă nu ați fost niciodată la ATA, vă recomand să mergeți. Nu doar pentru experiența unui circuit, ci pentru lecțiile de conducere defensivă. Titi Aur mi-a vorbit despre MOL EVO și în același timp mi-a făcut o demonstrație de șofat. Evident, un campion știe să controleze mașina și te impresionează cu abilitățile sale. O să vedeți reacția mea în clip. Un șofer obișnuit însă, ar trebui să învețe să conducă defensiv. Atât pentru binele lui, cât și pentru al celor din jur.

„Ești bine?”, m-a întrebat Titi la final de „cursă”. „Da, desigur, a fost super!”, am răspuns cu voce tare, continuând doar în gând „Daca ai ști câte frâne am pus eu!”.

Carburantul EVO MOL

Din luna octombrie, MOL România a introdus în rețeaua sa de benzinării un nou carburant, care protejează motorul și oferă o experiență mai bună de condus, așa cum spunea și Titi în clip. Gama MOL EVO, prin aditivii săi speciali, îndepărtează depunerile deja existențe pe componentele motorului și contribuie la bună să conservare pe viitor.

Testele au arătat că benzina EVO îndepărtează cu până la 55% depunerile de pe motoarele mai vechi (tip Port Fuel Injection) și cu până la 31% depunerile de pe motoarele noi (tip Gasoline Direct Injection). Motorina EVO îndepărtează cu până la 58% depunerile de pe motoarele noi.

Titi a subliniat că toți carburanții din gama EVO asigură o protecție de durată. Protejează componentele motorului împotriva coroziunii și menține curate motorul și sistemul de alimentare a acestuia. În cele din urmă, motorul „se bucură” de o durată de viață extinsă.

Comentează