MANAFU*

Abonamente Evensys

Final de an plin în universul IQOS

Cu toate că astăzi reușim să socializăm, să facem cumpărături și să beneficiem de multe servicii pe Internet, experiențele live sunt încă la putere. Se pare că tehnologia nu ne-a alienat, ci dimpotrivă. Ne-a făcut să fim mai dornici de interacțiuni offline. Multe branduri caută să creeze momente inedite pentru consumatorii lor și să îi aducă în locuri deosebite.

Încă de la intrarea pe piața noastră, IQOS a pus preț mare pe întâlnirile face-to-face, ca să zic așa, între brand și clienții săi. În timpul TIFF, în luna iunie, a lansat primul său concept store în România, la Cluj-Napoca. Au urmat apoi magazinele din Constanța, București și foarte recent în Timișoara.

Conceptul IQOS store e foarte user friendly. E gândit că o sufragerie în care îți întâlnești prietenii, un meeting place tocmai bun pentru a împărtăși experiențe și a afla noutăți. În plus, personalul este mereu prezent pentru a oferi informații despre IQOS și produsele de tutun Heets. În Timișoara îl găsiți în incintă centrului comercial Iulius Mall.


Toamna acestui an a adus și alte noutăți pentru IQOS. Lansarea spațiului de comunicare și socializare QREATOR a atras atenția comunității oamenilor creativi din București. O vilă celebră în centrul Capitalei a fost renovată și relansată ca un loc de întâlnire pentru artiști, creatori, antreprenori și lideri de opinie. Dacă aveți drum prin Piața Victoriei, intrați și la QREATOR. O să va placă hub-ul!


La nivel mondial, 3,7 milioane de adulți au ales noile dispozitive IQOS. În doar 2 ani de la lansare, IQOS este acum cel mai cunoscut dispozitiv electronic care propune un nou mod de a utiliza tutunul. Cu IQOS, tutunul este utilizat prin incălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros. Heets sunt produsele din tutun care se folosesc impreună cu dispozitivul IQOS. Din această iarnă, pe piața locală a apărut noua versiune, IQOS 2.4 Plus, care aduce o încărcare mai rapidă cu 20% a dispozitivului, leduri albe, mai luminoase și mai vizibile și nu în ultimul rând alerta prin vibrații în timpul utilizării Heets.


Și pentru că ne apropiem de Crăciun și e perioada ultimelor cumpărături, o idee bună de cadou pentru un utilizator IQOS este holder-ul colorat. Acum, în ediție limitată, găsiți holdere în diverse culori, la QREATOR și în IQOS Stores.


Acest articol a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulți pe care îl utilizez de câteva luni.

Comentează