M A N A F U *

MANAFU*

Scrisoare pentru familia mea

Nevoia de apreciere este o nevoie primară pe care orice om o are. Dacă te simți apreciat, atunci ai motivația necesară pentru a merge mai departe, pentru a face lucrurile mai bine și cu rezultate spectaculoase. La invitația brand-ului Sissi, am ales să-mi arăt aprecierea față de membrii familiei mele pentru că îmi arată viața adevărată, în această scrisoare.

* * *

Dragii mei, draga mea familie,

Îmi vin în minte de-a valma multe sentimente și amintiri, când mă gândesc la călătoriile noastre. Acea tresărire când ne hotărâm să plecăm undeva, oriunde. Acea strălucire în ochi pe care o avem cu toții când ne întorcem dintr-un loc frumos. Acea bucurie dinaintea unei călătorii pe o insulă la capătul pământului. Toate mă cuprind deodată și mă fac să zâmbesc. Așa cum mă fac să zâmbesc și poreclele noastre. Mai țineți minte când ne strigam Brahmaputra, Jaipur și Suraj sau Taco, Plancha și Burrito?

Adesea mă gândesc că fără voi nu aș fi văzut lumea întreagă. Fără voi nu aș fi simțit plăcerea de a călători. Fără voi nu m-aș fi simțit un cetățean al lumii întregi. Pot spune astăzi că a călători înseamnă pentru mine a trăi. Și simt acest lucru datorită vouă.

Fiecare călătorie împreună mă umple de energie și mă face fericit. Cu voi am descoperit că importante nu sunt lucrurile materiale, ci mai degraba experiențele. Cu voi mă aventurez în locuri în care nu aș fi visat vreodată să ajung. Cu voi merg ore în șir fără să mă plâng că sunt obosit sau că m-am săturat de zborurile lungi.

Mai țineți minte drumul către Boracay? Când am zburat din Hong Kong spre Manila și apoi, după 7 ore de așteptare într-un mic terminal, spre Kalibo. De la aeroport, am luat minibus-ul și timp de 2 ore ne-am înghesuit cu alți turiști ca să ajungem în port. Am fost luați pe sus și urcați pe o barcă cu angajații de pe insulă, care intrau în tură în acea seară. Stăteam pe băncile din plastic și ne feream de apa care intra din când în când pe geam, de la valuri. Când am coborât, eram atât de fericiți că am ajuns. Bucuria nu a durat prea mult, căci am aflat că trebuie să luăm un tuk-tuk mai departe. Ne-am înghesuit de data aceasta cu multele noastre bagaje în fragilul vehicul și am sperat că ajungem repede. În zadar. Șoferul ne-a lăsat la capătul unei alei care dădea direct pe plajă, spunându-ne că de acolo trebuie să mergem pe jos. Călătoria a continuat pe plaja întunecată, în timp ce începuse furtuna pe mare. A fost cea mai lungă călătorie din câte am făcut. Dar ne aducem aminte de ea zâmbind. De fiecare dată.

Avem atâtea amintiri frumoase împreună și multe momente excepționale. Am ieșit din zona noastră de confort. Am cunoscut noi culturi și noi oameni. Ne-am făcut prieteni din Grecia până în Indonezia. Asta este viața noastră de ani buni și abia aștept să pornim într-o nouă călătorie.

Vă mulțumesc și vă apreciez pentru viața adevărată pe care mi-o oferiți!

* * *

Cred că dacă simți apreciere și nu o exprimi este ca și cum ai împacheta un cadou pe care nu-l mai dăruiești. De aceea, vă invit să intrați pe www.sissiromania.ro și să vă arătați aprecierea față de persoanele speciale din viața voastră. Cuvintele voastre îl vor stimula pe destinatar să prindă aripi și vă pot aduce premii.

Foto: Designed by Freepik

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campania de comunicare a brand-ului Sissi

1 comentariu

  1. Cele mai frumoase clipe sunt alaturi de familie 1