M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Reduceri la Iphone 8 pe site-ul eMAG

Am avut până acum toate modelele iPhone importante. Am văzut cum a crescut acest brand încă de la prima versiune, pe care am primit-o din America, la câteva luni de la lansare. Puțini au intuit atunci succesul și mai ales impactul pe care îl vor avea toate lansările viitoare. De fapt, dacă mă gândesc bine, la final de februarie, „am împlinit” 10 ani de la primul meu iPhone.

În toată istoria mea cu telefoanele Apple, nu m-am aruncat cu capul înainte după un model nou. Am preferat, de exemplu, să rămân la varianta 3GS și să aștept lansarea 4S, pentru a schimba telefonul. Nu m-am grăbit deci. La fel ca mine sunt și mulți alții. Nu își cumpără modelul imediat următor, așteaptă cel mai bun moment pentru un upgrade.

Am cunoscuți care au rămas la iPhone 6S și au sărit peste „seria 7”, având de ales acum între iPhone 8 sau iPhone X. Iar aici se stârnește o altă discuție în rândul celor atenți la preț și la opțiuni în același timp.

Evident, iPhone X e pe lista de dorințe a tuturor fanilor Apple, dar merită? Merită o sumă atât de mare pe un upgrade pe care îl ai la dispoziție aproape integral pe iPhone 8 Plus, la un preț mult mai bun?

Dacă ai avut un iPhone 6, 6S, îți recomand un iPhone 8. Dacă ai avut un iPhone 6S Plus, 7 sau 7 Plus, cred că opțiunea cea mai bună e 8 Plus. iPhone X e un mare moft. Scump.

Cei care caută să facă un upgrade sau un cadou memorabil de 8 martie ori peste o lună, de Paște, pot urmări oferta eMAG, distribuitor autorizat Apple, de câțiva ani deja. E o perioadă cu reduceri acum pe site.

iPhone 8 / 8 Plus are același  „creier” (A11 Chip) ca iPhone X, are Touch ID (pe care îl văd încă mult mai util față de Face ID), suportă încarcare rapidă, dispune de cameră similară (comparație valabilă doar cu 8 Plus). Nu are acel „breton” (notch) care displace multora și nici nu costă atât de mult.

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campania de comunicare a eMAG

1 comentariu

  1. Service GSM says:

    Sunt de asemenea utilizator inrait iPhone dar totusi prefer sa cumpar X-ul deoarece are performante mult mai bune indiferent de pret