M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Pasiunile ne definesc cel mai bine

Multă vreme, am crezut că nu am nicio pasiune. Nu mă pasionau sporturile, nu mă atrăgeau jocurile, nu mă implicam în nicio activitate dintre cele agreate pe scară largă de bărbați. Mi-am dat seama la scurt timp că pasiunea mea e munca mea de fapt. Și acel moment a coincis cu stratul creșterii mele profesionale. Veneam primul la job și plecam ultimul. Mă bucuram când apăreau lucruri noi de făcut și alegeam mereu cele mai grele provocări.

Vremea a trecut, am ajuns la un anumit nivel profesional și am simțit că am nevoie de o nouă provocare. Nu puteam sta locului, nu era firea mea, aveam nevoie de o pasiune noua. Așa am decis să pornesc pe cont propriu. Povestea mea s-a repetat. Am muncit mult, mi-am pus ideile în aplicare, am vrut să depășesc orice limită. Și totul s-a întâmplat în timpul ultimei crize.

Lucrurile s-au așezat în timp, criza a trecut și a venit din nou momentul unei schimbări. Nu a fost tocmai una profesională. Mi-am descoperit pasiunea în afara muncii mele. Am început să călătoresc mult. Chiar și acum, când scriu aceste rânduri, sunt într-o țară străină. Și deși călătoriile sunt de cele mai multe ori parte din timpul nostru liber, mă gândesc că un următor pas profesional pentru mine ar putea fi ceea ce mulți numesc a fi digital nomad. Să călătoresc și să muncesc în același timp.

De anul trecut, am început să îmi fac planuri de călătorie extinse. Chiar și acum, când au trecut doar două luni din 2018, știu ce voi face până la finalul anului. Pentru că asta iubesc să fac cel mai mult.

Tu ce iubești să faci?

Brand-ul Nokia a revenit de ceva vreme pe piață și își mărește continuu portofoliul de terminale mobile cu Android pur, pentru toate gusturile și buzunarele. După preluarea licenței de către HMD Global, Nokia anunță acum prima sa campanie digitala în România, sub sloganul #Unitefor #Love, ca parte a conceptului global The Home of Nokia Phones.

Sunt un suporter al acestei campanii, alături de oameni recunoscuți pentru pasiunile lor: Adrian Despot (muzică), Marius Manole (teatru), Mircea Chivu (literatură), Cristina Neagu (handbal), Cristina Mazilu (gastronomie) și mulți alții. Împreună dorim acum să te motivăm și pe tine să vorbești despre pasiunea ta.

Te invit așadar să urmărești pagina Nokia Mobile pe Facebook și clipul campaniei, iar apoi să ne spui ce te pasionează și cine te susține în pasiunea ta. Poți câștiga două smartphone-uri Nokia 8, unul pentru tine și celălalt pentru persoana care te-a motivat în a-ți urma pasiunea. Te aștept pe pagina Nokia până pe 19 martie.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de comunicare a Nokia România

9 comentarii

 1. TmBlog says:

  Hai, ca mi-ai trezit curiozitatea! Urmarit, comentat.

 2. stan says:

  Imi place dansul si miscarea in aer liber.

 3. @stan, comenteaza, te rog, in postul de pe Facebook!

 4. Ana says:

  Foarte fain, sa stii! Au o revenire frumoasa. I like it!

 5. Daria says:

  Ma bucur ca ti-ai gasit pasiunea si ca ai continuat sa o urmezi. Am trecut si eu prin multe obstacole pana am decis sa merg pe cont propriu si sa-mi deschid afacerea personala, dar acum totul este ok si imi place la nebunie ceea ce fac!

 6. Mi se pare tare ca au ales sa-si faca o altfel de revenire. Pana acum nu vazusem acest clip.

 7. Imbrea Alexandra says:

  Iubesc moda si fotografia
  Designer si fotograf e pasiunea mea de mică

 8. Luigia says:

  Thank you! Me too (: