MANAFU*

Abonamente Evensys

Glovo promite că livrează orice vrem la noi acasă

Mai discret decât Uber Eats, cu mai puțin PR internațional sau de familie, cum se bucură mereu Uber, cu o ofertă mai mică de restaurante decît multe alte servicii și aplicații din București, aplicația Glovo (iOS și Android) s-a lansat în România la finalul lunii mai.

Ce este Glovo?

Vine din Barcelona, are doar 3 ani și vrea să intre pe o un segment pe care Bringo încearcă să îl crească de câțiva ani. Glovo este un serviciu de livrare rapidă „de orice”. Da, ai citit bine. În aplicație, ai posibilitatea de a comanda orice în afara categoriilor de produse de bază: Cadouri, Sucuri & Snack-uri, Restaurante, Supermarket, Farmacie, Curierat.

Chiar orice?, poate te întrebi. Orice, în anumite limite: să nu fie mai greu decât un pepene mare de Dăbuleni (8-9 kg) și nu mai voluminos decât un acvariu obișnuit (40x40x30 cm).

Cât costă Glovo?

Din ce am văzut, livrarea costă în general 9 lei, fiind însă furnizori pentru care Glovo percepe doar 6,5 lei, pe lângă prețul comenzii, ceea ce este sub prețul cerut de exemplu de Uber Eats (7,5 lei) sau Caserola (10 lei), dacă e să ne raportăm la doi competitori din zona restaurantelor. Plata se face prin aplicație, după ce ai introdus un card, așa cum te-ai obișnuit deja și cu alte servicii.

Experiența mea cu Glovo

Am testat din curiozitate Glovo, încercând să văd cum funcționează aplicația și mai ales cât de repede livrează. Aplicația este destul de intuitivă, ușor de folosit, mai ales dacă anterior ai mai comandat ceva dintr-o aplicație. Am ales un restaurant din zona mea (aplicația sugerează restaurantele disponibile din aria în care se află utilizatorul), am plasat comanda repede și apoi am așteptat. Am așteptat 65 de minute. Mai mult decât mi-am imaginat după experiența mea cu Uber Eats, dar asta nu înseamnă că nu voi mai folosi aplicația.

Experiența ta cu Glovo

Dacă vrei să testezi Glovo, primești 20 de lei când introduci în aplicație codul 181KX1Q (în secțiunea Promo Code). Acesta e valabil timp de 15 zile de la activare. Coduri similare sunt oferite tuturor utilizatorilor aplicației. Ei le pot da mai departe prietenilor pentru test și câștiga un credit de 20 de lei. Promoția aceasta este gestionată exclusiv de Glovo.

9 comentarii

  1. George says:

    Salut! Nu merge codul promo 🙂

  2. Ce iti spune?

  3. George says:

    “Invalid Code”

  4. Oare sa expire dupa o utilizare? Faza e ca imi da mereu acelasi cod. O sa intreb la Support, la ei.

  5. George says:

    Nu ştiu, posibil. Probabil încă mai au mici erori, fiind la început pe-aici. Se mai întamplă 🙂

  6. Le-am scris, mi-au raspuns, le-am dat detalii, astept!

  7. Alin says:

    As incepe cu poza lu’ Vasile barbosul, dar nu am cum sa o atasez. Iti multumesc Vasile pentru pentru faptul ca nu mi-ai adus toata mancarea platita. Cred ca iti era foame. Ii multumesc si celei de la suport care m-a lasat nemancat si le multumesc si celor de la glovo pentru un voucher de 10 lei care oricum se va duce pe taxele lor. De asemenea, va multumesc ca imi returnati banii in 10 zile. Am patit sa imi incurce comanda la foodpanda, dar mi-au lasat-o si pe aceea gresita si mi-au adus-o si pe aceea corecta. In acest moment recomand foodpanda.

  8. Alin, se mai intampla greseli! Eu am avut numai experiente bune.

  9. Rami says:

    Salut,

    fac un apel sa NU MAI FOLOSITI SERVICIILE GLOVO. Prin Bucuresti, circula ca niste nebuni, cu bicicletele in viteza, pe trotuar, din fata sau din spate, de cateva voi, era sa ma accidenteze. Si pe strada, pe constrasens, direct in fata masinilor,intr-o secunta, pot provoca accidente ; NU LE PASA DE CEI DIN JUR!! OARE KAUFLAND NU SE SESIZEAEAZA DE ACEASTA PROBLEMA, SAU NU II PASA DE OAMENI!!!!!! doar sa le iasa banii!!!!!

Comentează