M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Reduceri la Huawei Mate 10 Pro pe site-ul eMAG

Huawei este un brand în ascensiune, fiind singurul brand din China inclus în Topul celor mai Valoroase Branduri în anul 2018, top realizat de revista Forbes. Brandul Huawei se clasează pe locul 79, valoarea brandului fiind estimată de 8,4 miliarde USD. Totodată, Huawei a urcat pe locul doi în topul producătorilor de smartphone-uri, după vânzări, la sfârșitul anului trecut.

Producătorul Huawei are o gamă variată de telefoane, pentru toate buzunarele, și pune acum accent pe inovație, folosind cele mai noi tehnologii. Un exemplu este telefonul lansat împreună cu lanțul de restaurante KFC în China despre care am scris în trecut și care vine preinstalat cu o aplicație specială KFC, în care ai un cont virtual preîncărcat cu 100.000 de K-dolari, moneda digitală a restaurantului.

O altă inovație o reprezintă inteligența artificială ce a fost dezvoltată și la nivel de hardware, nu doar la nivel software, cum s-au limitat competitorii. Huawei Mate 10 Pro este primul telefon care folosește această tehnologie, iar zilele acestea îl puteți achiziționa de pe site-ul eMAG la un preț redus cu 500 lei.

Mulțumită procesorului Kirin 970 cu NPU (Neural-Network Processing Unit, unitate de procesare a retelelor neuronale), Mate 10 Pro a fost desemnat cel mai bun smartphone al anului de către site-ul Android Authority și smartphone-ul cu cea mai bună durată de viață a bateriei din 2017 de către publicația Android Headlines.

Seria Mate este destinată celor mai pretențioși utilizatori, este o gamă pentru power users, iar Huawei Mate 10 Pro include unele din cele mai noi funcții disponibile pe piață, raportul calitate/ preț fiind excelent.

Telefonul are un design modern, corpul fiind din aluminiu, iar spatele protejat de o sticlă rezistentă. Pe ecran, există deja aplicată o folie de protecție, iar în pachet primești și o husă transparentă din plastic.

Huawei a continuat parteneriatul cu Leica și pe seria Mate. Cameră principală este de tip dual cu un senzor monocrom de 20 Megapixeli și un senzor color de 12 Megapixeli cu zoom optic 2x, ce permite telefonului să filmeze la 2160p cu 30 fps și la 1080p cu 30 sau 60 fps.

În ceea ce privește performanța, telefonul dispune de 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Astfel că nu vei avea probleme în rularea celor mai pretențioase aplicații și jocuri și vei putea chiar conecta telefonul la un monitor, cu ajutorul unui cablu USB-C la HDMI ce poate fi achiziționat separat.

Huawei a dezvoltat tehnologia SuperCharge prin care bateria se încarcă la jumătate din capacitate în doar 20 de minute. Bateria de 4000 mAh, încărcată complet, oferă o autonomie de peste o zi și jumătate celor care nu se pot desprinde de telefon.

În final, recomand Huawei Mate 10 Pro celor care utilizează intens multe aplicații de productivitate și care vor să scape de teama de a rămâne fără baterie în mijlocul zilei.