MANAFU*

Abonamente Evensys

Mulțumesc pentru Instacamp 2018

Multe evenimente se nasc după luni de analize, planificări și discuții. Altele se nasc dintr-o simplă idee, într-un timp foarte scurt, așa cum a fost Instacamp, cea mai nouă conferință Evensys dedicată comunităților online.

În numai 5 săptămâni am pregătit, lansat și implementat cea mai mare conferință despre Instagram din România. Timp de 8 ore, 250 de bloggeri, instagrammeri și creatori de conținut au primit un know-how valoros, idei noi și momente de socializare la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Instacamp nu ar fi existat, cel puțin în această vară, fără implicarea Grupului Maresi și a brand-urilor sale. Mulțumirile mele merg în primul rând la Haagen-Dazs, care ne-a inspirat să aducem culoare și frumusețe în eveniment. Mulțumesc apoi în egală măsură brand-urilor YO, Finn Crisp și Laptele Maresi. Ne-au susținut momentele de socializare și au pregătit concursuri apreciate de participanți.

Mulțumesc colegilor din Evensys. Gabriela, Valentina, Dana, Adelina, Abigail, Maria, Monica și Marian, fără voi nu am fi putut face acest eveniment într-un timp atât de scurt, fără o planificare și un timp dedicat de implementare. Am mers în paralele cu mai multe evenimente ca un ceas elvețian.

Mulțumesc agențiilor Handsome și Creative Ideas pentru creativitatea cu care au rezolvat brief-ul activărilor pentru participanți. Au oferit unele dintre cele mai frumoase experiențe avut în evenimentele noastre.

Mulțumesc vorbitorilor care au respectat brief-ul primit și au adus conținut valoros și multe momente de inspirație. Am râs și am învățat în același timp. Fiecare, în felul său, a adus valoare evenimentului și, sper, că au simțit și ei acel vibe pozitiv care a plutit în marea sală de la Marriott.

Mulțumesc tuturor celor care ne-au vizitat și celor care ne-au privit online. Credeam că este greu să strângem 100 de oameni interesați de Instagram în mijlocul verii, între festivaluri și alte concerte mari din Europa. În mai puțin de 24 de ore de la anunțarea evenimentului, am avut mai multe cereri de participare decât locuri disponibile.

Multumesc echipei JW Marriott! Așa cum am zis de multe ori la microfon, e locul meu preferat, unde mereu mă simt bine primit și unde am făcut cele mai multe și cele mai mari evenimente până acum.

Multumesc OVN.ro pentru transmisiune live online. Cu ajutorul lor am putut oferi o parte din experiența Instacamp și celor care nu au prins un loc în sală, și celor interesați de Instagram, în general.

Eu am plecat cu multă energie de la Instacamp. Dacă aș putea, aș face unul și luna viitoare. Hmmm…

1 comentariu

  1. […] sau alte „prostii” in acest eveniment, din contra, chiar ma bucur ca am participat si tin sa-l felicit pe Manafu pentru ca a reusit sa organizeze acest eveniment in doar 5 saptamani. Sper doar ca urmatoarea […]

Comentează