MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai bune seriale de pe Amazon Prime

Netflix e pe buzele tuturor acum. HBO GO încearcă să țină pasul cu noutâțile și este încă lider de audiență în rândul românilor. Amazon Prime încearcă, la rândul său, să își facă loc pe telecomanda și în browser cu multe titluri interesante. E drept, că nu are „tirajul” Netflix și nici vechimea HBO, însă serviciul deținut de cel mai mare retailer din lume propune mai multe serii bune. The Man In the High Castle, Goliath și Mozart in the Jungle sunt preferatele mele. Aștept și noile seriale anunțate pentru această toamnă (Tom Clancy’s Jack Ryan, Homecoming și The Romanoffs).

The Man In the High Castle

Link Prime Video 

Goliath

Link Prime Video

Philip K. Dick’s Electric Dreams

Link Prime Video

Mozart in the Jungle

Link Prime Video

The Looming Tower

Link Prime Video

McMafia

Link Prime Video

American Gods

Link Prime Video

Crisis in Six Scenes

Link Prime Video

Sneaky Pete

Link Prime Video

Hand Of God

Link Prime Video

Transparent

Link Prime Video

Bosch

Link Prime Video

Patriot

Link Prime Video

Tom Clancy’s Jack Ryan

Link Prime Video

Homecoming

Link Prime Video

The Romanoffs

Link Prime Video

Am devenit abonat din acest an, la o super ofertă (încă valabilă) de 2,99 euro / lună pentru primele 6 luni de abonament. Cred că e o ocazie bună de a testa serviciul la cel mai mic preț.

4 comentarii

  1. Florin says:

    Am o întrebare (serioasă, chiar mi-ar prinde bine un răspuns): Am un Amazon FireTV și am făcut subscripție Amazon Prime (direct pe Amazon.com). În schimb, nu am reușit să văd nici un film/serial de la ei, invariabil mesajul primit fiind ”conținut indisponibil în regiunea dumneavoastră” (probabil după adresa de IP. Este necesar ca subscripția să fie făcută pe un anume site, sau într-o anume locație? Mulțumesc.

  2. Aici nu stiu sa iti raspund exact, dar cred ca tine de device. In general abonamentul e valabil cross-borders, ca sa zic asa, adica te lasa sa vezi si in alte tari un anumit continut. Nu am incercat Prime in alta tara, recunosc, insa la Netflix asa e. Vezi in alte parti content pe care nu il ai in Ro si invers. Daca e cum spun eu si in cazul Prime, atunci e de la device. Nefiind comercializat in RO, e probabil sa aiba o restrictie zonala.

  3. Gabi says:

    O selectie interesanta. Am inceput sa urmaresc McMafia, actiunea se deruleaza destul de lent, dar pare promitator.

  4. Trendy Girl says:

    O lista foarte utila, majoritatea serialelor sunt foarte interesante. Mi-au placut in special Transparent, Homecoming, Goliath, American Gods si Sneaky Pete.

Comentează