M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Cum poți deveni primul tapster al României

Sunt atâtea job-uri cool astăzi în toată lumea și cu siguranță TAPSTER este unul dintre ele. Titulatura vine din engleza veche și este atribuită persoanei care turna berea în pahare și se asigura că e servită cât mai bine. Se știe că multe beri au un ritual de servire, care contribuie la toată experiența pe care consumatorul o are cu produsul.

Pilsner Urquell, brandul din Cehia care a inventat berea lager în 1842, pune mare preț pe acest ritual de servire, pentru că de 175 de ani, păstrează aceeași rețetă de preparare, iar când paharul rece ajunge în mâna consumatorului, el trebuie să aibă un strat dens de spumă, ce protejează aromele delicate și gustul unic.

Aplică pentru un job foarte cool

Cu toții avem aspirații ascunse. Cu toții visăm la job-uri de invidiat. Cu toții avem pasiuni pe care am vrea să le transformăm în cariere. Pasionații de bere au acum un job de vis. Cel de tapster, firește.

Pilsner Urquell are deja de ceva vreme tapsteri bine instruiți în Cehia, Polonia, Suedia, Anglia și Italia, iar acum caută întâiul tapster al României, omul care apreciază o bere rece și să ofere bucurie celor din jur, așa cum o face un barista în lumea cafelei sau un somelier în cea a vinului.

Că tot s-a încheiat un frumos sezon de mari festivaluri, pot face o paralelă între lumea muzicii și cea a berii. Dacă maestrul berar ar putea fi producătorul muzical, pentru că el se asigură de calitatea produslui, tapster-ul este DJ-ul de pe scena principală, pentru că servește cel mai bine produsul publicului.

Job-ul te aduce în spatele barului în cele mai bune localuri, dar ca un barman dedicat berii. Vei fi pregătit în Cehia, în Plzen, vei întâlni alți tapsteri, te vei specializa și apoi vei avea grijă că berea Pilsner Urquell este servită corect și mai ales va fi apreciată de consumatori.

Tapster este un job pentru oameni cu experiență în domeniu. E un job deschis celor care au deja doi ani în HORECA. Cehul Jan Stanik are o poveste frumoasă. Spăla vase într-un restaurant când a început să învețe tainele servirii berii, pentru a ajunge să fie astăzi șeful tapster-ilor Pilsner Urquell.

Dacă ești barman și îți place să călătorești, să socializezi, să înveți lucruri noi și știi și engleză, aplică acum pentru a deveni tapster. E un next level cu multe satisfacții profesionale și personale. Nu vei fi doar barman, vei avea și rol de ambasador, îi vei învăța pe alții ce înseamnă o servire perfectă a berii la Pilsner Urquell, vei merge la evenimente și festivaluri.

Sau poate știi pe cineva care s-ar potrivi job-ului. Spune-i și lui că pe www.tapster.ro sunt toate informațiile lămuritoare și un job description, precum și detaliile despre înscriere. Atenție, termenul pentru aplicații este 31 august.

***

Blogul Manafu.ro este implicat în promovarea campaniei de recrutare a Pilsner Urquell