M A N A F U *

MANAFU*

Ideile noi sunt așteptate la Institutul Qreator

De un an, Qreator este locul de întâlnire al creativilor, al artiștilor, al antreprenorilor, al liderilor de opinie. Este un loc pentru evenimente, expoziții, workshop-uri, întâlniri de business. Este un loc pentru ideile mele și ale celor care caută un spațiu pentru a da formă ideilor.

La aniversarea primului an de la deschiderea ușilor către public, în una dintre cele mai cunoscute clădiri din Capitală, Vila Oromolu, hub-ul de creativitate lansează Institutul QREATOR, o platformă de conținut și colaborări artistice. Institutul își propune să genereze conținut relevant pentru comunitățile creative, dar și să gestioneze proiecte generate de acestea, prin cei 7 curatori asociați: Adrian Despot – #manoftalent, Răzvan Exarhu – #manoftaste, Dragoș Bucurenci – #manofpeople, Mirela Bucovicean – #womanofstyle, Marius Chivu – #manofwords, Tudor Giurgiu – #manofcinema, APROPO TV – #brandofcreativity.

Cei șapte curatori vor genera proiecte care vor implica comunitățile offline, și online din jurul Qreator și se vor întâlni trimestrial pentru discuții despre strategia Institutului. Practic ei vor asigura o agendă completă și complexă ce urmărește viziunea hub-ului, aceea de a fi un loc deschis pentru idei noi și o platformă de dezvoltare a proiectelor creative.

Creativitatea și expertiza celor șapte reprezintă cheia către un dialog deschis cu comunitățile creative din următoarele domenii: muzică, film, fotografie, scris, dans, teatru, modă, domeniul afacerilor și gastronomia.

Am zis și cu alte ocazii. Veniți la Qreator cu ideile voastre!