M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Pilsner Urquell a ales primul TAPSTER din România

Job-urile cool atrag oameni cool. Așa s-a văzut la finala Primul Tapster din România, organizată de Pilsner Urquell, brand-ul care a creat prima bere blondă tip lager din lume și care a și dat numele categoriei pilsner.

În urmă cu o lună, Plisner Urquell a lansat o campanie de recrutare la nivel național pentru a găsi primul tapster din România. Titulatura vine din engleza veche și este atribuită persoanei care turna berea în pahare și se asigura că e servită cât mai bine.

Peste o sută de barmani români au aplicat pentru acest job cool, iar în urma unei serii de etape eliminatorii, patru candidați au ajuns în finală. Un juriu internațional l-a desemnat câștigător, la un eveniment organizat în București, pe cel care a dovedit că merita titlul de prim tapster al țării – Dorin Adrian Mihai (foto), care va fi angajat de Ursus Breweries și va stăpâni cel mai bine arta de servire perfectă a berii, cu trei degete de spumă, așa cum spune tradiția în Plzen, Cehia.

Pilsner Urquell are deja tapsteri bine instruiți în Cehia, Polonia, Suedia, Anglia, Italia și chiar în câteva țări din Asia, iar acum va avea patru reprezentanți și în România. În finală, toți cei patru barmani au fost selectați de juriul intrenațional să devină ambasadori de brand.

Atât câștigătorul, cât și cei trei finaliști vor pleca în curând la fabrica de bere din Plzen, loc în care vor fi instruiți intensiv si certificați ca „Tapsteri” de către maeștrii în servirea berii Pilsner Urquell. Ceilalți trei finaliști sunt Călin Ioan Ioaniciu, Florin Marian Stoica, Alexandru Flucus – Vernescu.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a brand-ului Pilsner Urquell