M A N A F U *

MANAFU*

Există o frumusețe aparte în simplitate

Mica sau mare, un artist adevărat se află mereu în căutarea unor noi surse de inspirație. Fie ca acestea sunt în alte discipline artistice, fie că sunt părți din istorie, fie că sunt din viața de zi cu zi. De altfel, cotidianul este o sursă inepuizabilă pentru artiști, mai ales în zonele urbane.

De-a lungul timpului, „urbanul” a influențat carierele multor artiști și și-a pus amprenta serios în industriile creative. Unii au preluat elemente grafice colorate, s-au inspirat din grafitti și toate operele de artă urbană. Alții au ales elemente la limita minimalismului, căutând să se fie cât mai creativi cu cât mai puțin. Un astfel de creator este și femeia din spatele brand-ului Lelograms.

Tammy Joanna este un designer de produs, cu experiență în mai multe discipline, care și-a lansat propria sa linie de bijuterii, inspirată din stilul de viață urban și de elemente arhitecturale, geometrice. Înainte să intre în atelierul de lucru si respectiv în magazin, fiecare model creat de Tammy este schitat, transformat într-un prototip și purtat în viața de zi cu zi, ca un adevărat drive test.

Tammy a fost invitată să creeze în această lună pentru Qollection by Qreator și propune celor care trec pragul hub-ului dedicat creativilor trei accesorii originale: două pandantive și un inel, toate inspirate de dispozitivul IQOS.

Qreator a lansat în luna iulie colaborările cu creatori locali. Primul proiect a fost o serie de accesorii urbane, gândite de Mihaela Glăvan. A doua colaborare a fost cu designer-ul vestimentar Irina Voinea pentru o serie de piese streewear, urmată fiind de cea cu graficianul Ghica Popa pentru o ediție de tricouri de colecție.

Găsiți ediția limitată a lui Tammy doar în spațiul Qreator, de pe Bdul Aviatorilor 8A, din București.