MANAFU*

Abonamente Evensys

Mulțumesc pentru Webstock 2018

Joi seara, înainte de Webstock. M-am uitat la ceas, apoi la foaia de lângă mine. Eram singur în birou și de trei ore colegii mă așteptau, la Marriott, să verificăm sala, tehnicul și ultimele detalii. M-am uitat din nou la foaia cu ultimele lucruri de bifat. Am ridicat privirea și am lăsat-o să se piardă în gol pentru câteva clipe bune.

Cei care au lucrat cu mine vreodată știu că am mania controlului, vreau să știu și să văd totul, vreau să verific și să aprob totul. Pentru ceilalți e adesea enervant, pentru mine e uneori un consum de timp inutil.

Priveam în gol și am simțit trecerea aia de la un moment copleșitor la unul plin de energie. Mi-au trecut prin fața ochilor colegii din biroul alăturat care făceau ultimele pregătiri, colegii de la Marriott care amenajau sala, partenerii care își ridicau standurile și oamenii care se pregăteau să vină a doua zi de la prima oră pentru cafea și pentru o lungă și frumoasă zi.

M-a trezit sunetul mesajelor de pe Messenger. „Oare se poate să ne țineți locuri mâine în sală? Suntem gașcă de 11 care venim din Timișoara”. Am zâmbit.

Am încheiat seara brusc. Am plecat acasă. Colegii mei au mai rămas.

***

În fiecare an, după Webstock, scriu un post cu mulțumiri. Am început din 2009 și de atunci nu am ratat în niciun an să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul evenimentului.

Primele mele mulțumiri merg către echipa Evensys. Au fost în cea mai bună formă ever, au trăit efectiv evenimentul ăsta, și-au depășit limitele. Gabriela, Adelina, Abi, Marian, Maria, Valentina, Dana și Monica sunt eroii mei la această ediție. Dacă ați fost în sală sau ne-ați urmărit online, atunci trebuie să știți că lor li se datorează în cea mai mare măsură frumusețea acestui adevărat festival.

Am sărbătorit acum 10 ani de Webstock și nu am fi ajuns aici, poate chiar nu am fi făcut acest eveniment, fără Vodafone. Avem aceeași viziune, suntem compatibili în tot ce facem și lucrăm în echipă comună. Cristina, Tereza, Matei, ați fost la înălțime. Vă mulțumesc!

Fiind an aniversar, vreau să mulțumesc acum oamenilor care au dat suflet acestui eveniment. Lidiei Solomon pentru idee, lui Dorin Boerescu pentru naming, lui Cristi Mezei pentru domeniul web, lui Mihai Drăgan pentru primul site și lui Alex Buga pentru logo.

Am mai zis și cu alte ocazii că Marriott e ca o casă pentru Evensys. Este locul în care facem cele mai multe evenimente într-un an. Cred că oamenii de acolo ne iubesc. Altfel nu pot să îmi explic suportul lor care depășește orice standard al profesionalismului. Poate a sunat pompos ce am spus, dar trebuie să mă credeți că fără ei ne-ar fi mult mai greu să orchestrăm tot ce facem noi acolo. Băieții red coats trăiesc evenimentul odată cu noi, Radu și mai noul său coleg sunt oameni de tehnic valoroși, fetele de la banqueting ne strigă pe nume și noi pe ele. Vă mulțumesc!

Nu cred că am mulțumit vreodată până acum echipei Event Technology AV. Ei ne sunt deja de mulți ani furnizori de echipament tehnic și tot ei au pus cele 5 ecrane de leduri pentru această ediție. Efectul a fost pe măsura unui moment aniversar. Dan, vă mulțumesc!

Se cuvine să mulțumesc tuturor partenerilor din acest an. Cu sprijinul și implicarea lor am putut oferi cea mai mare ediție din cei 10 ani. Mulțumesc oamenilor de la Raiffeisen, HP, Samsung, McDonald’s, Absolut, Glo, Coca-Cola, Bitdefender, MedLife, Cora & cora.ro, Siviero Maria, Answear, Caroli, Syscom Digital și 2Performant.

Mulțumesc vorbitorilor de excepție care ne-au onorat cu prezența în acest an și în toți ceilalți, de altfel. Pentru unii Webstock e un lor de reîntâlnire, pentru cei mai mulți e o sursă de idei, inspirație și noutăți. Toată aprecierea pentru conținutul evenimentului merge către aceștia.

Mulțumesc oamenilor care ne-au întregit echipa pentru o zi. Cristinei Bazavan și lui Cristi China pentru că sunt gazdele perfecte. Sabinei și lui Dragoș pentru sutele de fotografii. Voluntarilor care nu au stat locului și echipei EFdeN care a fost la fel de profi cum știam din alte evenimente.

Mulțumesc partenerilor media care ne-au oferit o mega expunere și în an aniversar. Ai un sentiment de bine nemărginit când îți auzi reclama la Kiss FM sau îți vezi evenimentul pe clădirea Cocor.

Mulțumesc companiilor care au implicate resurse proprii în eveniment și ne-au întâmpinat ideile cu multă deschidere: Creadiv, WebDigital, Pure Love for Flowers, Print Center, HostAge, Privesc.eu, Lexonn, Orhideea Health & Spa, The Urbanist.

Nu în ultimul rând, mulțumesc bloggerilor! Celor care ne-au susținut de la prima ediție, dar și celor care ne-au descoperit după 10 ani. VOI sunteți Webstock!

***
Am plecat acasă, joi seara, în cel mai fierbinte moment al pregătirilor, știind că Webstock e pe mâini bune. Oamenii din echipă, cei din jur și cei care vin la eveniment, ei sunt cei care fac acest eveniment să fie atât de frumos și iubit. Ei creează acel vibe care mă face mereu să zâmbesc mulțumit că avem încă o ediție Webstock reușită.

5 comentarii

  1. […] Cristian Manafu și echipa Evensys pentru un eveniment […]

  2. A fost un eveniment de exceptie si desi a fost primul an in care am venit, m-am simtit imediat ca intr-o mare familie, a meritat tot efortul.

  3. […] de la an la an. Atât de mulți, încât tot etajul 1 al hotelului Marriott e prea mic. Poate că Manafu & Co, adică toți cei care se fac ”vinovați” de Webstock, ar trebui să găsească un loc […]

  4. Andressa says:

    Si noi iti multumim!!! Felicitari!

  5. Andrei says:

    Felicitari!

Comentează