M A N A F U *

MANAFU*

Cum te pregătești pentru Black Friday la eMAG

În urmă cu 7 ani, eMAG aducea conceptul Black Friday în România, lansând atunci prima ediție a ceea ce astăzi este cea mai mare zi de reduceri din an, în România. În timp, eMAG a transformat ziua cu cele mai multe reduceri din an într-un fenomen care a cuprins întreaga țară, mulți români așteptând acum marele val de oferte.

De cinci ani, sunt alături de eMAG în această zi și am acces la diverse informații și oferte, pe care le anunț aici pe blog. Rămâneți deci aproape pentru a afla ce pregătește cel mai mare retailer online pentru vineri, 16 noiembrie.

Ca și în alți ani, vă recomand să vă pregătiți din timp pentru Black Friday. Eu am început deja de o săptămână să îmi fac lista de produse și să mă gândesc cum pot prinde mai ușor cele mai bune oferte.

Cum să prinzi cele mai bune oferte la eMAG

eMAG promovează de ceva vreme un ghid de supraviețuire pentru Black Friday. E un bun ajutor pentru a nu rata tot ce e mai bun pe site.

Cea mai bună „strategie” de Black Friday începe cu instalarea aplicației mobile eMAG (iOS / Android) și activarea alertelor. Nu doar de Black Friday, în general, afli de oferte mai întâi din aplicație și ești anunțat despre reducerile produselor favorite sau din coș. În ultimii ani, peste 50% dintre români au cumpărat direct de pe telefonul mobil de Black Friday. Anul acesta, se așteaptă chiar un procent mult mai mare.

Căutați apoi produsele care va interesează și adăugați-le că favorite în aplicație, din motivul expus mai sus. Unii preferă să le pună direct în coș, când știu exact ce doresc și așteaptă o reducere la acele produse.

Aveți grijă să vă actualizați datele personale din aplicație, mai ales pe cele legate de livrare, pentru o experiență rapidă de cumpărare, oriunde vă aflați. Acum câțiva ani, am cumpărat de la eMAG un calculator iMac în timpul unei conferințe unde eram speaker.

Nu abandonați căutarea produselor dorite dacă nu ați prins ofertele de la prima oră. eMAG are bunul obicei de a suplimenta stocurile. Verificați site-ul periodic, dar cel mai bine, folosiți aplicația. Veți fi alertați la apariția noilor reduceri.

Ca și în anii trecuți, eMAG are un stoc de Black Friday cu zeci de mii de produse, din categorii cunoscute televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatches), frigidere, mașini de spălat, produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru mașină etc.

Mereu însă eMAG aduce ceva inedit în oferta sa, ceea ce face această sărbătoare a shopping-ului online și offline mai interesantă. A vândut mașini, aur, carburanți și multe altele.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a eMAG cu ocazia Black Friday.

3 comentarii

  1. […] chiar vreti sa va pregatiti pentru Black Friday de la eMAG, gasiti la Cristi pe blog un articol foarte bun pe aceasta tema. Mai jos, eu nu o sa fiu in ton cu cele postate la el in articol si o sa […]

  2. :)))) Pune-ti bani pe card!