M A N A F U *

MANAFU*

Austrian Airlines a deschis Cafe Viena la Beans& Dots

Sunt un fan declarat al Vienei. Cred că am mers în capitala austriacă de mai multe ori decât am fost la Cluj sau la Timișoara ori la Iași. Probabil decât în toate la un loc. E definiția unui oraș cu istorie, unei capitale civilizate și a locului în care ai vrea să îți crești copiii. De altfel, anul acesta, Viena a fost declarat drept orașul cu cele mai bune condiții din lume, de către The Economist.

Capitala este cunoscută pentru clădirile frumos întreținute, pentru operă și creațiile marilor muzicieni austrieci, pentru multe muzee și locuri deosebite, dar și pentru cafenelele tradiționale, care au creat o cultură a cafelei ce datează de sute de ani. Niciun alt oraș nu a dat o atât de mare importanță cafelei. Astăzi, capitala Austriei are 2.638 de cafenele, iar 100 dintre ele sunt parte din patromoniul cultural UNESCO.

Recunoști o cafenea autentică vienezădupă un meniu bogat cu specialități de cafea și produse de patiserie, dar poate mai ales după faimoasele mese cu blat de marmură, scaunele Thonet, suportul special de ziare și candelabre.

Pentru a promova cultura cafenelelor vieneze în România, Austrian Airlines a deschis ieri un pop-up cafe la Beans& Dots. Cei pasionați pot savura diverse sortimente preparate după rețetele lor tradiționale, participa la workshop-uri cu un barista austriac ori la un show de cocktail-uri de cafea, la un club de lectură sau la un concert.

Până pe 11 decembrie, la Cafe Viena de la Beans&Dots, vă așteaptă sortimentele Wiener Melange (cafea neagră cu lapte cald și spumă de lapte), Franziskaner (cafea neagră cu spumă de lapte, frișcă și pudră de cacao), Einspänner (specialitate vieneză din cafea neagră preparată cu frișcă și zahăr pudră), Maria Theresia (cafea neagră cu lichior de portocale) și Fiaker (cafea neagră cu coniac și frișcă).

În această săptămână, cei care vizitează microsite-ul campaniei, cafea.austrian.com, pot primi cafele gratuite la Café Viena și au șansa de a câștiga premii exclusive, cum ar fi o călătorie unică cu Austrian Airlines la Viena, bilete de avion sau un set de valize premium Austrian Airlines.


Austrian Airlines oferă acum pasagerilor de la business class serviciul „cafenea deasupra norilor”, ce include 10 specialități de cafea vieneză. Astăzi, linia aeriană națională din Austria zboară către 130 de destinații din toată lumea. În România, are până la cinci zboruri zilnice de la București către Viena. Operatorul conectează, de asemenea, Viena cu Sibiu și Iași de șase ori, respectiv cinci ori pe săptămână în sezonul de iarnă 2018-2019.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a Austrian Airlines