M A N A F U *

MANAFU*

Strângem rezoluțiile românilor într-un live online de Revelion

Ultimii trei ani au fost cei mai buni de până acum, dacă privesc în urma mea. Din multe motive, 2018 a fost cel mai bun ani dintre toți. Pe toate planurile.

În mod normal, după trei ani de creștere, te-ai aștepta să crești de la sine. Pornind probabil influențat de celebrul titlu al lui Beigbeder „Dragostea durează trei ani”, dar mai ales din dorința mea de a face un pas mai mare înainte, mi-am reconsiderat planurile profesionale pentru 2019. Le-am pus într-un clip și le-am urcat pe platforma Vodafone Resolutions.

Vodafone are pe final de an o campanie globală prin care încurajează oamenii să își împărtășească „rezoluțiile” într-un clip de 15-20 secunde, cât mai personal și concret. Clipurile nu sunt publice momentan. De aceea, nu vi-l pot arăta pe al meu acum. Este însă pe platformă și așteaptă să fie selectat pentru un live special, în seara de Revelion, pe Facebook.

Te invit și pe tine să îți spui planurile pentru 2019 într-un clip sau chiar mai multe, dacă dorești (poți propune maximum 3 clipuri), filmat cu telefonul, de aproape (ca un selfie e cel mai bine), care sa aiba intre 15 si 20 de secunde. Dacă ești destul de inspirat sau convingător, poți apărea în clipul final, montat cu toate filmulețele selectate de la public și mulți influenceri români. Important, filmează în format landscape (pe orizontală, cum s-ar spune).

Durează foarte puțin să încarci un clip. Ne vedem pe 31 decembrie în live-ul Vodafone?

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a platformei Vodafone Resolutions