M A N A F U *

MANAFU*

Un cadou de Crăciun pentru viitor

Multi timp, la final de an, mi-am făcut o listă cu dorințe. Inițial, era plină de lucruri. Îmi doream tot ce era nou, tot ce credeam că îmi va îmbogăți viața. După o vreme, lângă lucruri și-au făcut loc experiențele și educația. Voiam să călătoresc peste tot și să învăț cât mai multe. Apoi locul lucrurilor a fost luat de sănătate. Nu mi-am mai dorit gadget-uri, mașini sau tehnologii de ultima oră. Mi-am dorit să fac sport, să am grijă de sănătate, să fiu atent la ce mănânc.

În ultimii doi ani, nu mi-am mai făcut liste. Am fost însă atent la tot ce am căutat înainte și am ales calitatea înaintea cantității. Când ajungi la 40 de ani, nu te mai încântă orice lucru, cauți experiențe personalizate și alegi „puțin, dar bun” în față lui „mult și oricum ar fi”.

Acum, fiind din nou la un final de an, am noi gânduri. Gânduri legate de viitorul meu și al familiei. Mă gândesc să economisesc, să investesc, să mă ocup de educația fiului meu. Să mă asigur pentru orice s-ar putea întâmpla în viitor. Nu pun răul în față, pur și simplu mă gândesc la viitor, așa cum n-am făcut-o la 20 sau 30 de ani și poate ar fi trebuit.

La vârsta asta, oricât de tânăr ți-ar fi spiritul, începi să te gândești la viitor. Dacă nu îți vine natural acest gând, ar trebui să îl cauți. E un gând isteț și unul înțelept în același timp. Arată că ai maturitate și ești responsabil. Față de tine și de cei din jur.

De Sărbători, anul acesta, între multele lucruri dorite și o vacanță frumoasă, am ales să îmi fac cadou și o asigurare de viață.

Asigurarea se numește Așa cum vrei tu și vine în sprijinul familiei mele cu cele mai importante beneficii de protecție și economisire sau pentru studiile copilului. Este o asigurare flexibilă, care poate fi persoanlizată oricând, după nevoile mele.

Vreau să am siguranța financiară pentru familie? Se poate! Vreau să am acoperire în cazul unor afecțiuni sau accidente? Se poate! Vreau să investesc? Se poate! Și nici nu mă costă foarte mult.

***

Blogul Manafu.ro participă la campania de promovare a pachetului „Așa cum vrei tu”, lansat de Metropolitan Life.