M A N A F U *

MANAFU*

Vodafone, certificată cu cel mai bun punctaj al serviciilor de date mobile din România (P)

De ceva vreme, am devenit un pic „dependent” de Spotify și Waze când merg prin oraș cu mașina și mai ales în afara Capitalei. Chiar și în țări străine, când închiriez o mașină, folosesc cele două aplicații. Ba chiar mă conectez prin Waze la Spotify, ca să am acces rapid la playlist sau la comenzile player-ului. Găsesc deci importantă stabilitatea conexiunii la Internet când sunt în mișcare.

După ce am folosit datele mobile în multe orașe din lume și mai ales în Europa, unde avem avantaje în roaming, pot spune că Internetul din România este în top la nivel global și cel mai bun de pe continentul nostru.

Rețeaua Vodafone România a fost testată de nemții de la P3 communications

Pentru a cincea oară consecutiv, Vodafone România a fost certificată de către auditorul independent P3 communications pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date mobile, după măsurări efectuate în toate reţelele mobile din țara noastră.

Campania de testare a rețelelor s-a desfășurat în aproape 40 de localități, acoperind o distanță rutieră totală de 7000 km și un procent de 23% din populația României, după cum se poate vedea pe această hartă.

Metodologia testării, precum şi traseele şi localitățile au fost selectate independent și aleatoriu de către P3 communications, fără a le comunica în prealabil operatorilor de telefonie mobilă, pentru a asigura obiectivitatea și acuratețea rezultatelor finale și pentru a reflecta experiența reală a consumatorilor români.

P3 Communications este filiala a P3 Group, un concern de consultanţă german, ce acoperă mai multe industrii. În zona telecom, auditorul este recunoscut în Germania, Austria şi Elveţia pentru “connect Netztest”, un studiu ce se bucură de o apreciere foarte mare în domeniu şi e acceptat ca un standard al pieţei.

1 comentariu

  1. cici says:

    hai da-i in kilu meu.. sper sa va plateasca un purcoi de bani si ii dai la caritate nu iti spurci imaginea ptr ei. sapt trecuta iar am stat fara net ca in ilfov sunt drumuri judetene si nu bate. batu-i-ar ancomul sa-i bata de minciosi!