MANAFU*

Abonamente Evensys

7 instrumente utile pentru utilizatorii Clubhouse

Clubhouse, noua senzație din social media, e în plin proces de dezvoltare. Funcționalități vor adăugate, opțiuni vor fi testate, îmbunătățiri vor fi aduse. Din experiența altor rețele sociale, era însă de așteptat să apară și inițiative independente, care să ofere experiențe sau servicii în plus utilizatorilor. Iată o parte dintre primele inițiative din jurul Clubhouse, care au fost lansate în ultima lună. Mai multe vor apărea în curând, cu siguranță.

ClubLink – Creezi un landing page mai arătos pentru discuția ta, cu butoane de share pe câteva rețele sociale și ora actualizată pe fusul tău orar.

Clubhouse Profile Picture Ring – Vrei să ieși în evidență cu poza de profil? Pune-i un chenar colorat de pe telefon sau desktop.

Clubhouse Bio Maker Hacker – Dacă te descurci mai greu cu combinațiile de emoji cu text, ai acum o interfață web și mobile unde îți poți face ușor un bio pentru Clubhouse.

Host Notes – Creezi o pagină dedicată discuției tale, cu detalii despre agendă, vorbitori, cu materiale ajutătoare și mai ales comentarii din partea participanților.

Clubhype – Ceva foarte basic, dar poate util unora. Poți crea o imagine de prezentare a discuției tale, cu titlu, dată, oră și invitați.

shorten.club – Cum dai share unui link pe o rețea unde poți doar vorbi ori asculta? Creezi un link scurt pe baza unui număr, pe care îl spui apoi în timpul discuției.

Club Recorder – Clubhouse nu oferă opțiunea de a înregistră discuțiile. Exista câteva modalități, firește, sau acest site care pentru 16$ promite să îți trimiță pe e-mail înregistrarea.

Intră în clubul pasionaților de social media

Peste 350 de oameni de marketing, comunicare și creatori de conținut sunt membri sau urmăritori ai clubului FOMO Trends Talks, pe Clubhouse. Descoperi cele mai noi tendințe și statistici importante de la practicieni apreciați. Intră în club!

3 comentarii

  1. […] 7 instrumente utile pentru utilizatorii ClubHouse […]

  2. […] 3 săptămâni v-am arătat 7 aplicații și servicii utile aici. Astăzi vin cu o nouă […]

  3. […] pentru Clubhouse? A scris Cristi Manafu 3 articole desprea aceastea. 1, 2, […]

Comentează