MANAFU*

Abonamente Evensys

Resurse utile și informații vitale pentru dezvoltarea companiilor mici și mijlocii

România are nevoie de mai mulți antreprenori, iar antreprenorii români au nevoie de „mai multă digitalizare”. Acesta ar putea fi un slogan al întreprinderilor mici și mijlocii din țara noastră, dacă ne uităm în studii și statistici.

De pildă, deși generează peste 50% din valoarea adăugată totală și aproximativ două treimi din locurile de muncă, la nivelul României, IMM-urile rămân în urma companiilor mai mari în ceea ce privește adoptarea tehnologiilor și a soluțiilor digitale, ceea ce le face vulnerabile în fața unor provocări precum pandemia și în a-și asigura competitivitatea pe termen lung.

Efectul pandemiei s-a văzut clar deja. Numărul companiilor nou-create a scăzut cu 18,09% anul trecut faţă de 2019, conform Registrului Comerţului.

Pentru a veni în sprijinul micilor firme, Vodafone a lansat platforma V-HUB, un portal de consultanță gratuită și servicii utile, prin care își dorește să contribuie la transformarea digitală a companiilor.

În plus, la final de an, compania a lansat o serie de oferte dedicate antreprenorilor, cu extra-cadouri și beneficii care să îi susțină în dezvoltarea afacerii.

Clienții Vodafone Business beneficiază de gratuitate timp de 3 luni  la achiziția soluțiilor digitale oferite pe bază de abonament, cum ar fi semnătura digitală, facturarea electronică, suita de securitate, arhivarea electronică sau pentru crearea unei prezențe online ori a unui magazin online.

Oferta de sărbători mai include o gamă variată de smartphones de top, cu abonamentele de servicii mobile Red Infinity și extra-cadouri precum echipamente, gadget-uri sau monitoare, căști wireless, brățări inteligente.

Un smartphone 5G Xiaomi Mi 11 Lite 128GB poate fi achiziționat cu avans zero, la abonamentul Red Infinity 25 de 17 euro/lună și  un MI Smart Band 5 drept cadou.

Pentru orice ofertă specială achiziționată în campanie, clienții beneficiază de un voucher care le oferă acces gratuit la Masterclass-ul „Training Business Development” susținut de Dragoș Petrescu, Președinte al Romanian Business Leaders și antreprenor român de succes.

Acest curs special online include 6 ore de informații valoroase și practice de business care să îi ajute pe antreprenori în dezvoltarea propriei afaceri.

Masterclass-ul abordează teme precum analiza de piață și a competitorilor, cum treci la următorul nivel în business, cum aloci resursele sau cum te ajuți de inovație și tehnologie, plus sfaturi practice pentru antreprenorii aflați la început de drum.

Noile oferte Vodafone Business sunt disponibile până la 31 decembrie 2021, atât online, la vodafone.ro/business/oferte, cât și în magazine, prin intermediul unui reprezentant de vânzări Vodafone Business.

Câștigă acces la Masterclass-ul lui Dragoș Petrescu

Împreună cu Vodafone, lansez un concurs pentru actualii și viitorii antreprenori, prin care ofer acces la Masterclass-ul lui Dragoș Petrescu pentru 3 persoane. Toate detalii sunt mai jos sau pe Facebook.

Comentează