MANAFU*

Abonamente Evensys

Noul Volkswagen ID. BUZZ a venit în România

Volkswagen reînviat celebrul microbuz al anilor ‘50, modelul T1, transformându-l într-un automobil al viitorului. Cu un design emblematic și dispunând de tehnologie de ultimă generație, ID. BUZZ poate fi văzut în noul magazin Moon City e-mobility lounge din Băneasa Shopping City.

Automobilul produs la Hanovra va fi disponibil în România pentru prevânzare începând cu vara acestui an, în două variante: ID. Buzz, destinat transportului de persoane și ID. Buzz Cargo, pentru transport marfă. ID. Buzz oferă spațiu pentru cel puțin cinci persoane și 1.121 litri volum portbagaj, iar versiunea Cargo, pentru doi europaleți.

Noul ID. BUZZ este 100% electric și sustenabil, beneficiind de amprentă de carbon neutră începând cu procesul de producție, până la cel de livrare și utilizare. În plus, scaunele, plafonul și podeaua sunt îmbrăcate în materiale reciclate, fără a fi folosită piele de origine animală. Pentru modelul disponibil începând cu anul 2022, viteza maximă este de 145 km/h, iar capacitatea bateriei, de 77 kWh – poate fi încărcată la stații Wallbox și puncte de încărcare publice cu curent alternativ de 11kW (CA), iar cu o mufă CCS la o stație de încărcare rapidă, ID. BUZZ poate fi încărcat de la 5% la 80% în doar 30 de minute.

1 comentariu

  1. Gabriela says:

    O masina interesanta!

Comentează