M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Insta Night

Instagram este reteaua care astazi se bucura de o mare atentie atat in randul utilizatorilor, cat si in randul brand-urilor. Aplicatia mobila de photo & video sharing a avut o crestere accelerata in ultimii ani, ajungand in prezent la peste 800 milioane de utilizatori la nivel mondial si la peste 1 milion in Romania. Si-a dublat practic numarul de conturi la noi, in utlimul an.

Urmarind atent tendintele internationale in social media si fiind promotorul multor evenimente despre mediul online, blogul Manafu.ro aduce pentru a doua oara la Qreator by IQOS, pe 26 iunie, conceptul INSTA NIGHT, un workshop de seara despre Instagram, dedicat de data aceasta exclusiv companiilor si agentiilor.

In workshop – ce vine cu multe sfaturi practice – vor vorbi Ioana Marzac – Sigarteu (Corporate Communication Manager la Samsung), Mihai Baloianu (Visual Marketer), Silvia Dragsan (Performance Marketing Specialist, WebDigital) si Cristian Manafu (Manafu.ro).

Cand: Marti, 26 iunie, de la ora 17:30. Ora de incepere: 18:00
Unde: Qreator by IQOS, Bulevardul Aviatorilor 8A (cladirea nou renovata de langa Guvern)
Cum: Participarea la INSTA NIGHT se face doar in baza invitatiei oferite de organizator.
Locuri disponibile: 30 locuri

Invitatiile vor fi oferite dupa criterii alese de organizator, in principal, managerilor de social media din companii si agentii, freelancer-ilor care gestioneaza mai multe conturi pentru clienti, antreprenorilor. Participarea la eveniment se face numai dupa primirea invitatiei de la organizator si confirmarea acesteia.

Sala de curs

Qreator pe harta