MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadget: Sincer, chiar ne trebuie asa ceva?

Verizon se lauda acum cu telefonul subacvatic sau, ma rog, rezistent la apa. Realizat de UTStarcom, modelul G’zOne este primul telefon (o spune si PC Magazine) rezistent la apa de ploaie, apa din cada, apa din piscina. Producatorul zice ca terminalul rezista fara probleme timp de 30 de minute la 1 metru adancime. Redactorul PCMag (tipul din poza) a declarat ca l-a scapat intr-o piscina de 2 metri si nu a avut probleme. Dar acum, pe bune, de ce mi-as Mai mult ››

Marketing: Salarii de sefi

In editia de saptamana aceasta, Advertising Age publica un report despre salariile sefilor din agentii, grupuri media si din randul marilor marketeri. Poate numele ocupantului locului I, Barry Diller, nu va spune nimic, dar probabil v-ar interesa/ intriga sa vedeti cat castiga un Sorrell, un Murdoch, un Dell sau un Palmisano… Gasiti aici numarul integral in format PDF (de data asta l-au dat pe tot!)

Blogs: In sfarsit!

Trafic.ro m-a anuntat in miez de noapte ca a introdus categoria Blog-uri in directorul sau. Felicitari! Vad ca deja sunt peste 20 de bloguri inscrise. Ma intreb daca au fost inscrise automat si daca voi fi mutat si eu acolo. Nu ma deranjeaza. Dar as prefera sa stiu asta daca se va intampla. Si ce se va intampla cu categoria Pagini personale?

Blogs: Mai mult decat o moda

Astazi am descoperit (sper ca nu la “o mie de ani” de la aparitia sa) editorialul Crengutei Rosu (Managing Partner, DC Communication) despre blogging si PR, scris pentru BizCity. Este un articol interesant pentru cei ce descopera blogging-ul acum, in special oameni din companii si din PR, dar cred ca si pentru cei joaca un rol activ in blogosfera locala. Il gasiti aici.

Poll: Cine ar trebui sa isi faca reclama pe bloguri?

“Maratonul poll-urilor” continua . Mi s-au parut foarte interesante rezultatele poll-ului de saptamana trecuta: pe bloguri ar fi mai eficiente campaniile care anunta evenimente. Eu as fi pariat pe lansari de noi produse si chiar pe promotii (la diverse produse si servicii)… Poate voi avea o surpriza si saptamana aceasta cand as vrea sa aflu ce produse sau servicii, in opinia voastra, ar putea apela cu succes la reclama pe bloguri. Titlul postului/ poll-ului e un pic fortat, dar cred Mai mult ››