M A N A F U *

MANAFU*

Despre autor

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media.

In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri.

Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

De peste 13 ani scrie constant pe www.manafu.ro, blog personal ce acopera subiecte atat din aria intereselor sale profesionale (social media, Internet, marketing, telecom, tehnologie etc.), cat si din aria intereselor personale (gadgets, masini, evenimente, denim).

Blogul, proiectele sale de blogging si evenimentele organizate i-au adus in acesti ani o buna recunoastere in blogosfera si in mediul online:

  • Unul dintre oamenii care au contribuit la educarea industriei online, titlu oferit la Internetics 2010.
  • Premiul de excelenta pentru viziune şi profesionalism în dezvoltarea comunicării în mediul digital, distinctie oferita IAA.

*****

SYNOPSYS
Cu o experienta de 20 de ani in media, cu 8 ani in presa scrisa si deja 18 ani in publishing-ul online, Cristian Manafu este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in social media si organizatori de evenimente. In 2008, a lansat prima serie de training-uri open si in-house despre social media din Romania si a derulat campanii si proiecte specifice marketingului digital pentru mai multe companii si agentii de comunicare.

Cristian se bucura de aprecierea comunitatii de marketing si comunicare, experienta sa fiind premiata la Internetics 2010 (“Unul dintre oamenii care au contribuit la educarea industriei online”) si la Premiile de Excelenta IAA 2011 (“Premiul de excelenta pentru viziune şi profesionalism in dezvoltarea comunicarii in mediul digital”).

ALTE RESURSE

Cititi si profilul de pe LinkedIn.
Pentru fotografii de presa vizitati contul pe Flickr.

APARITII IN MEDIA

TVR, Antena 1.

ENGLISH 

Ex-business journalist, Cristian Manafu is one of the most active bloggers in Romania and a well-known organizer of business-to-business events. Starting 2008 he is also acting as trainer and social media consultant.

In his 8-years career in business journalism (the last 3 as editor in chief for Biz, Stuff and Campaign), Cristian was in charge of launching and re-launching some well-known magazines on the Romanian market. Starting November 2006 Cristian is Managing Partner with Evensys, a company that is specialized in organising business events.

Since 2008, Cristian launched a series of open or in-house social media trainings and managed specialised campaigns and projects for a variety of companies and communications agencies.

For the past 13 years he updates almost daily his personal blog, manafu.ro, where he writes about media, internet, advertising, blogging, technology etc.
His blog, projects and events brought him a great deal of recognition from bloggers and the online community:.

  • Excellency Award for vision and professionalism in developing digital communications, offered by IAA
  • One of the people who contributed to educating the online industry in Romania, according to Internetics 2011.