MANAFU*

Abonamente Evensys

Training

Am inceput sa organizez training-uri si workshop-uri despre social media la inceputul anului 2008, odata cu lansarea cursului “Blogging for Companies“. De atunci, am numarat cateva zeci de programe de training in social media, o parte dintre ele anuntate in regim open, celelalte sustinute (la cerere) pentru mari companii si agentii de PR sau diverse organizatii (non-comerciale).

Incepand cu noiembrie 2010, sunt certificat de CNFPA ca formator (trainer), dupa un program urmat la Institutul Roman de Training.

Voi continua seria de training-uri open alaturi de Evensys, iar in paralel am pregatit un pachet de programe in-house pentru companii si organizatii, dupa cum urmeaza:

Basics of Social Media
Training dedicat celor care descopera acum social media si platformele de comunicare specifice. Se adreseaza atat companiilor, cat si altor tipuri de organizatii.

Social Media for Internal Communication
Training adresat departamentelor de comunicare interna din mari companii, ce doresc implementarea instrumentelor social media in programele de comunicare existente.

Social Media Strategy
Training destinat departamentelor de marketing si PR din companii, care cunosc deja notiunile de baza si isi doresc sa integreze social media in activitatile lor.

Social Media Readiness
Training creat pentru agentiile de PR, ce propune un set de instrumente si tactici pentru a folosi eficient social media in (toate) activitatile derulate.

Social Media Audit + Social Media Training
Pachet gandit pentru companiile care vor sa afle cum este reflectat brand-ul companiei si care ar fi primii pasi pe care ii pot face pe acest teritoriu. Contine un audit al brand-ului timp de o luna si solutii practice oferite in cadrul unui training.

Custom Training
Training creat la cerere in functie de nevoile imediate ale companiei sau agentiei de PR.

In functie de subiectul ales si disponibilitate, training-urile pot dura o jumatate de zi (minimum 4 ore), o zi intreaga (8 ore) sau o zi si jumatate (12 ore). Pentru orice alte detalii pot fi contactat la cristian [@] manafu [.] ro.