MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Ne trebuie mai multa demnitate si profesionalism

Am prins astazi la jurnalul de stiri Realitatea TV de la ora 16.00 discutia purtata de un reporter al postului cu un crainic de la CNN pe tema caniculei din Romania. Nu stiu de ce, dar m-am cam ofticat. De fapt, stiu de ce. M-a ofticat pe de o parte headline-ul “Valul de caldura care afecteaza Romania, Grecia si Italia a fost prima stire in jurnalul CNN International”. So what! Adica daca era stirea a doua, nu era o situatie Mai mult ››

Online: Noi instrumente pentru publicitatea online

Am dat astazi peste doua noi instrumente pentru optimizarea publicitatii online: FoldSpy este o mica aplicatie care iti arata cum vad vizitatorii publicitatea pe site-ul tau. Ideea a pornit de la faptul ca un site nu se vede la fel pe toate monitoarele – chestiune de rezolutie, dimensiuni etc. Adpinion e o initiativa ce isi propune sa “indulceasca” relatia dintre vizitator si reclame sau cu alte cuvinte urmareste sa aduca in fata utilizatorilor reclame relevante.

Advertising: Cum te racoresti mai bine

De ceva vreme am ajuns la concluzia ca din masina nu vezi prea multe sau mai bine zis, pierzi multe. Ieri seara cand ma intorceam spre casa pe drumul meu de zi cu zi, nu am putut rata (din masina) “spectacolul” creat de dusurile Lipton din fata Cercului Militar. Razvan are imagini mai bune si ceva info.

Online: Computerele ataca oamenii!

Se pare ca in unele parti din lume, oamenii sunt atacati de computere, ca in filmuletele de mai sus. Oamenii de stiinta de la Healthy Computing Volunteer Group pun aceste cazuri pe seama serie N de la Nokia. Gasiti aici descrierea fenomenului pe larg si sfaturi pentru evitarea unor asemenea situatii.