MANAFU*

Abonamente Evensys

Cat valoreaza un blogger

In ultima vreme, au aparut tot felul de discutii pe tema relatiilor comerciale dezvoltate de bloggeri si diverse branduri / companii. Bloggerii ar trebui platiti? Dar fara bani nu se poate? Ce platim si ce oferim? – sunt doar cateva intrebari frecvent. Un post incearca sa faca putina lumina, iar autorul are dreptate in mare parte.

Events: Online Business Forum

Claudiu Gamulescu mi-a vorbit putin despre Online Business Forum, o serie de doua evenimente desfasurate la Brasov si Pitesti. Ideea e mai mult decat binevenita si sper sa continue si cu alte evenimente in tara.

Events: Merg la IFA

PHOTO BY TECHFEVER Joi plec la IFA Berlin, una dintre cele mai mari expozitii de electronice din lume. Atat de mare incat m-am intristat ca voi sta doar doua zile. Merg acolo la invitatia LG Romania si voi face parte dintr-un grup de 30 de bloggeri din 8 tari europene. Ne asteapta cateva evenimente LG si intreaga experienta IFA. Voi fi alaturi de oameni de la Gizmodo, Gadget Review, Tech Radar, Uber Gizmo, Zoso.ro si RaduIonescu.ro. LG este in acest Mai mult ››