MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum a fost la World Draught Masters


A mai trecut o editie pentru Stella Artois World Draught Masters Romania. A fost un eveniment spumos si plin de lume. Si m-am bucurat sa intalnesc multa lume din online. Urmeaza finala mondiala la Londra, pe 28 octombrie, unde Nicoleta Tanase de la White Horse din Bucuresti va concura alaturi de alti 32 barmani din diferite tari. Ea a castigat marele titlu al acestei editii.

Pentru cei care au aflat acum de World Draught Masters, competitia a fost creata in urma cu 14 ani pentru a onora ritualul celor 9 pasi de turnare a berii, pastrat de Stella Artois de 600 de ani.

Mai sus vedeti prestatia duetului Arhi & Chinezu in competitia deschisa jurnalistilor si bloggerilor. Fotografii de la eveniment am pus aici, dar gasiti si pe Refresh.ro, la Marius Tudor (pe care il gasiti acum si pe PhotoChic), Sorin si Radu.

6 comentarii

  1. Cata says:

    Da, chiar a fost un eveniment reusit, basca faptul ca ne-au scutit de prezentari si discursuri sforaitoare.
    imediat ce se incarca filmul, le pun si pe ale mele 🙂

  2. Emi Rauta says:

    “I’d rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity”

  3. […] prea cald, numa’ bine să bei o bere. Asta dacă era domnişoară, că dacă erai cu mine, cu Manafu [multumesc pentru invitaţie], Andrei Cismaru, Auras Mihai, Sorin Rusi, Piticu, Arhi, Chinezu, […]

  4. […] la eveniment, mai jos. Articole pe aceasta tema mai gasiti la Radu, Arhi, Piticu, Sorin, Chinezu si Manafu (pentru ca oriunde se aduna bloggeri si bere se lasa cu articole pe bloguri […]

Comentează