MANAFU*

Abonamente Evensys

James Bond a apucat-o pe cai gresite

Ce naiba s-a intamplat cu James Bond in “Skyfall”? Unde sunt masinile? Unde sunt femeile frumoase? Unde sunt gadget-urile? Unde sunt locurile luxoase? Unde e eleganta? Unde e senzualitatea? Unde sunt bad-guys-ii adevarati? Unde au vrut producatorii sa duca acest personaj la final de mandat pentru Daniel Craig si mai ales ce se va alege de urmasul sau. “Skyfall” e primul James Bond care vine sub asteptarile mele.

Nu e un film slab, e OK, dar nu pot spune despre el ca e foarte bun, asa cum am auzit de la cei care l-au vazut deja. Felicitari Heineken pentru campanie si product placement. Toate eforturile facute de brand au meritat.

15 comentarii

  1. Gabi says:

    Mno, mi-ai taiat tot elanu’!

  2. nu e chiar asa. poate m-am dus eu cu asteptari foarte mari alimentate de cei care au fost ieri la avanpremiera. poate sunt eu prea prins cu multe si nu mi-a captat atentia. zic sa il vezi, dar cu asteptari moderate si cand esti mai relaxat.

  3. adizzy says:

    + 1 @Gabi si mie

  4. Flori says:

    Sunt singura persoana pe care campania intensa nu a convins-o sa urmareasca filmul?:)

  5. […] Bond girl are un rol oarecum episodic și moare într-o poziție deloc sexy. Așa cum zice și mr. M, se duseră naibii chestii ca eleganța, rafinament, femei frumoase. Acțiune 100% și cam […]

  6. […] păreri: Cristian Manafu, Cristi […]

  7. Pokeratu says:

    Din prezentarea ta mi se pare mai interesant filmul decat vechiul. Abia astept sa-l vad! 🙂

  8. badea says:

    “Cand mananci seminte, scuipi si cojile ti se opresc in parul de pe burdihan, perfomanta ta fizica notabila sunt hemoroizii, masina, un cazan de tuica, evenimentul financiar al anului – punerea caucicurilor de iarna, ceasul se cheama Q&Q si e dat de tac’tu, ca-l incurca la pusul gresiei, iar nevasta-ta, care probabail te-a si dezvirginat, ragaie la concurenta cu flatulenta, taci dracului din gura. Multumeste-i lui Salam ca ai baut bericioaica gratis, ca ai vazut un superfilm, si femei misto la eveniment,de aproape, pe viu, material de laba cand o avea pachidermul-sotie treaba la sarmale.”

    Am incheiat citatul

  9. D-Petre says:

    Inca unul ca Daniel Craig si au ingropat definitiv legenda James Bond

  10. badea says:

    a, ca sa nu mai spun, apropo de inteligentul D-Petre, ca gelebrul a declarat ca britanicul Craig este cel mai bun interpret al lui Bond din istore. lucru consfintit si de Connery. mentionez ca niciunu din numele enumerate anterior nu activeza la steaua sau dinamo. poate doar D-Petre.

  11. Lau says:

    Daniel Craig mai are contract pt inca 2 filme din seria james bond…

  12. Eu auzisem ca asta e ultimul cu el…

  13. D-Petre says:

    Ce legatura are steaua sau dinamo cu James Bond ?
    Sau asa vor muschii tai sa ma obligi sa-mi placa un actor ?
    Nu crezi ca faci niste afirmatii putintel cam deplasate domnule anonim badea ?

  14. adizzy says:

    @Lau si eu stiam de inca 2 filme cu el “semnate”

  15. Acum am văzut și eu Skyfall. Cred că e primul film cu Daniel Craig care îmi place. Ai dreptate, este un film 007 altfel, mai dark, mai personal, mai realist… Exact cum se poartă în ultimii ani. Ai observat că filmele (de la Hollywood) sunt din ce în ce mai întunecate? Mai dure cu oamenii, cu societatea, cu noi înșine? Este un trend artistic în ultimii ani care mie îmi place, care mie îmi spune că spectatorii nu mai înghit toate exagerările și distorsionările filmelor și vor filme din ce în ce mai aproape de realitate. Poate are legătură cu criza mondială… [altă dovadă că filmul își dorește să fie actual este monologul doamnei M care atrage atenția comisiei ministeriale că “trăim într-o lume nouă care nu este mai transparentă, contrar aparențelor, ci mai opacă” – mi se pare momentul definitoriu al filmului]

    În concluzie: mi-a plăcut Skyfall, cred că este filmul cel mai apropiat de viața reală a spionilor. Nu-mi pasă de gadget-uri și mașini, vreau să văd un film de acțiune cât mai realist.

Comentează