MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce ai nevoie de o solutie de securitate pentru familia ta

bitdefender-family-pack-2016

Un utilizator obișnuit de Internet știe deja că în viața sa online pot apărea cel puțin două pericole: infectarea cu viruși și atacurile de tip phishing. Însă acestea reprezintă dor un mic vârf al unui aisberg foarte mare. În fiecare an, apar noi amenințări, iar un expert în securitate îți poate spune astăzi că orice dispozitiv conectat la Internet poate fi ținta unui atac.

De altfel, în ultimii ani, cea mai mare problemă cu care se confruntă lumea informatică este, se pare, legată de ransomware, acele programe care îți blochează dispozitivele și îți taie accesul la ele. Ești neputincios în fața unui astfel de atac și tot ce poți face este să accepți răscumpărarea. De multe ori, utilizatorii plătesc fără ezitare, fiind interesați de recuperarea datelor blocate. Cei care încearcă să găsească singuri o soluție își fac adesea mai mult rău, primind o cerere de răscumpărare mai mare, chiar triplă. În ziua de azi, e mult mai ieftin să te protejezi cu o soluție de securitate de top.

Suntem mult mai expuși pericolelor decât ne putem imagina

Ne aflăm în momentul în care noua generație are acces la tehnologie de la cele mai mici vârste. Tentația de a avea cât mai multe dispozitive conectate la Internet este mare. Să ne gândim doar că ultima “nebunie”, Pokemon Go, a avut un impact de neimaginat. Milioane de utilizatori au “dat năvală” pe străzi, încă din prima săptămâna de la lansare, în căutarea pokemonilor. În același timp, experți IT au atras atenția asupra unor riscuri de securitate a datelor personale. Am vorbit aici în urmă cu o lună despre măsurile de protecție pe care orice jucător de Pokemon Go le poate lua.

Pericolele sunt deci la tot pasul în lumea mobile și online, iar utilizatorii mai puțin experimentați, copiii adesea, pot expune pericolelor informatice întreaga familie.

Bitdefender Family Pack 2016, cea mai bună soluție de securitate pentru întreagă familie

Având mai multe dispozitive în familie și cunoscând bine rezultatele Bitdefender, am activat recent suita Bitdefender Family Pack 2016. Se instalează foarte ușor, din câteva două click-uri și trei mișcări, aș putea spune. Folosesc aparate Macintosh și acasă, și la birou, însă produsul este disponibil și pentru utilizatorii Windows și Android.

instal

Cunosc mulți oameni care folosesc cele trei platforme în același timp, deci pentru ei soluția Bitdefender este mai mult decât potrivită. În plus, nu există o limită pentru numărul de dispozitive care pot beneficia de protecție. Ai un pachet care include Bitdefender Total Security, Bitdefender Antivirus for Mac și Bitdefender Mobile Security. Te apăra de viruși, malware, adware, spyware etc.

antivirus

După crearea contului și instalarea suitei, m-a interesat controlul parental, pentru a mă asigura că dispozitivele la care au acces copiii sunt supervizate.

Toată activitatea este ușor gestionată dintr-un panou central online, unde pot vedea care dispozitive sunt protejate de Bitdefender și crea un profil de utilizator pentru copil, cu numele lui și alte câteva date (vârstă și sex). Apoi  selectez ce fel de website-uri nu poate accesa și să îi urmăresc activitatea online (pe unde a navigat pe Internet).

central

Partea care mi-a plăcut cel mai mult este autopilotul, opțiunea care te protejează fără bătăi de cap. Odată bifată, nu trebuie să îmi fac griji pentru pop-up-uri, alerte sau configurări. Antivirusul ia singur decizii și mă protejează tot timpul.

Concurs: Câștigă o soluție Mobile Security

Odată cu creșterea accelerată a numărului de smartphones la nivel mondial, au apărut din ce în ce mai multe probleme de securitate în mediul mobil. Așa cum e important să îți protejezi calculatorul de acasă și de la birou, e bine să te asiguri că ai protecție și pe telefonul mobil.

Ofer de aceea 5 soluții Bitdefender Mobile Security pentru utilizatorii telefoanelor Android, care îmi răspund în comentarii la o întrebare. Câstigatorii vor fi anunțați prin tragere la sorți peste o săptămână. Trebuie doar să vizitați pagina Bitdefender Family Pack 2016 și să îmi spuneți ce calitate (opțiune) din această suită apreciați cel mai mult. Ce vă place din ce știe să facă!

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Câștigătorul va fi anunțat până pe 5 septembrie.

UPDATE 2: Câștigătorii sunt: Petrus, Nicolae Ciobanu, Adascalitei Cristian, Catalin, Raluca Brezniceanu. Felicitări! Și mulțumiri tuturor participanților. Rămâneți aproape pentru alte noutăți și concursuri.

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campaniile de comunicare ale Bitdefender în România

46 comentarii

  1. Gabryell says:

    Functia antifrauda, securitatea tranzactiilor si platilor online. Cred ca sunt cele mai importante si utile functii de Mobile Security… Cel putin, pentru mine care ma regasesc printre cei care am o oarece activitate online si folosesc conturi bancare prin aplicatii mobile de internet banking…

  2. Petruș says:

    După ce un an de zile am folosit o licență dată la un eveniment Webstock :), anul ăsta mi-am cumpărat licențe și pentru telefon și pentru laptop. Cu atât de multe lucruri pe care le facem pe dispozitivele mobile și pe laptop (download, plăți, surfing, poze și comunicare etc.), nu mai putem considera antivirusul un serviciu de care ne putem lipsi.

    Eu folosesc destul de des funcția de Safe Pay, pe laptop.

  3. […] oferă 5 soluții Bitdefender Mobile Security pentru utilizatorii telefoanelor […]

  4. Blogatu says:

    Numărul nelimitat de dispozitive protejate: Windows, Mac, Android.

  5. Si eu sunt foarte multumit de functia Autopilot, dar nu este sigurul lucru care imi place la BitDefender, ale caror produse (BDIS) le folosesc de aproape 10 ani. Ar mai fi functia de optimizare a calculatorului si firewall-ul.
    Dar la Family Pack, (care este un fel de Sphere rebranduit), cel mai interesant este ca il poti instala pe toate calculatoarele si dispozitivele din casa si ai scapat de o grija.

  6. Stefan Sotir says:

    Salut Cristi.
    Eu apreciez optiunea cea cu fară încetiniri sau consum excesiv al bateriei deoarece orice device care este conectat la internet trebuie protejat cu un antivirus(indiferent de caracteristicile telefonului). Iar mai incolo antivirusul sa fie implementat si in IoT, unde se pune mare accent pe consum.

    Toate cele bune.

  7. Adu says:

    Apreciez mult ca acopera o paleta larga de sisteme de operare: Windows, MacOS, Android.

  8. Adascalitei Cristian Marius says:

    Imi place faptul ca o singura licenta poate fi folosita pentru toate dispozitivele conectate la internet din familie

  9. Claudia Lungu says:

    Autopilotul- opțiunea care te protejează fără bătăi de cap. Odată bifată, nu trebuie să îti faci griji pentru pop-up-uri, alerte sau configurări. Antivirusul ia singur decizii și protejează tot timpul.

  10. Teo says:

    Pe lângă partea de protecție antivirus, nu e de neglijat nici funcția de “Protecție împotriva pierderii și furtului”, te poate ajuta în anumite situații…

  11. alida andrei says:

    Calitatile pe care le apreciez eu (la cat ma pricep) sunt faptul ca se instaleaza repede si nu există o limită pentru numărul de dispozitive care pot beneficia de protecție.

  12. Drula Ion says:

    Bitdefender Mobile Security ofera un numar nelimitat de dispozitive ne protejeaza datele personale. Banking și cumpărături online în siguranță,și nu consuma baterie de acea e cel mai un

  13. Tusluc Elena says:

    Numarul nelimitat de dispozitive protejate:Windows, Mac, Android

  14. Cata says:

    Apreciez și folosesc opțiunea de protecție a tranzacțiilor online.

  15. Murarasu Oana-Nicoleta says:

    Im place ca se instaleaza foarte usor.

  16. Murarasu Paraschiva says:

    Faptul ca sunt protejata de amenintarile electronice.

  17. Murarasu Neculai says:

    Faptul ca ma ajuta sa economisesc bateria.

  18. Murarasu Elisabeta Claudia says:

    Faptul ca este cea mai buna solutie pentru android de pe piata.

  19. Tatar says:

    Autopilotul!

  20. caliu alina says:

    Imi place cel mai mult faptul ca protejeaza impotriva virusilor.

  21. Iacob Emilian Mihai says:

    Apreciez la Bitdefender Mobile Security facilitatea antifurt si blocare aplicatii

  22. florin says:

    interesant, firefox blocheaza pagina cu concursul, pe motiv de securitate:)

  23. Alin Berechet says:

    Bitdefender Anti-Theft este, in opinia mea, unul dintre cele mai importante atuuri.

  24. Apreciez foarte mult protectia care mi-o ofera Bitdefender Family Pack 2016 pentru datele mele personale. Mai ales ca imi pot descarca orice aplicatie stiind ca sunt in siguranta cu Bitdefender Family Pack 2016, avand si asistenta parentala.

  25. Constantin Sorinel Ionica says:

    Bitdefender protejează și curăță automat dispozitivele. Detectează și blochează silențios toate amenințările cibernetice, fără să îți dai seama de acest lucru, grație tehnologiei Autopilot™ Bitdefender Autopilot™ iar Bitdefender Photon™ se asigură că dispozitivul tău rulează la aceeași viteză, chiar și în timpul scanării. Bitdefender Photon™ menține Bitdefender pe locul 1 în testele de performanță. Această tehnologie este dezvoltată de Bitdefender pentru a se asigura că procesul de scanare nu are impact asupra performanței unui dispozitiv și face acest lucru treptat, adaptându-se la modul în care se utilizează dispozitivul.

  26. Catalin says:

    Nu stiu câți folosesc bitdefender, numai în ultima lună am primit pt reparație cateva laptopuri infectate cu cerberus ,irecuperabile în privința fișierelor. Suita este perfectă pentru familie oferă un grad de protecție ridicat, mai ales dacă aveți și copii cu smartphone. Mie îmi place securitate de plată online integrata ca secure pay cât și administrarea telefoanelor cu android de la distanța (asistență parentală).

  27. Lukacs Izabella says:

    Ce imi place cel mai mult este Protecția împotriva pierderii și furtului. Mi acest aspect mi se pare cel mai important!

  28. patira dumitru says:

    Număr nelimitat de dispozitive protejate: Windows, Mac, Android.

  29. Viziteu Alins says:

    Protecție împotriva pierderii și furtului. Funcție de monitorizare a locației.

  30. Preda Madalina says:

    Cel mai mult la aceasta suita imi place ca pe langa functiile la care te-ai astepta de la un anti-virus bun, aceasta are si modul anti-furt pentru smartphone-urile cu Android. Si, evident, faptul ca o poti folosi pentru oricate dispozitive este un alt avantaj semnificativ.

  31. vio says:

    autopilot

  32. Cel mai mult imi place faptul ca Bitdefender Family Pack 2016, se instalează foarte ușor si ca este disponibil și pentru Windows și Android. Autopilotul, este opțiunea mea preferata, mi-ar fi de ajutor si nu as mai avea batai de cap.

  33. lina says:

    Protecție împotriva pierderii și furtului. Funcție de monitorizare a locației.

  34. Roxana Elena says:

    Imi place mult ca ofera protectie impotriva pierderii si furtului cu ajutorul functiei de monitorizare a locatiei si ca nu atenteaza prea mult la baterie!:)

  35. Sorlei Gheorghe Gabriel says:

    Cel mai bun antivirus din lume,100% protectie,foarte bine pus la punct,tot ce ai nevoie pentru ati proteja PC-ul, smartphon-ul,tableta.

  36. Predescu Liviu says:

    Număr nelimitat de dispozitive protejate : Windows, Mac, Android

  37. Cracaoanu Marius says:

    un antivirus foarte bun, il folosesc si sunt doarte multumit de el.

  38. Virgil says:

    cel mai mult imi place functia wear on, tocmai buna pentru noul meu smartwatch

  39. Sin Elena says:

    Îmi place modulul Autopilot pentru ca ia automat decizii de securitate fără intervenția utilizatorului

  40. Daniela says:

    Protecția datelor personale. Banking și cumpărături online în siguranță. Asistență parentală.

  41. Bot Geanina says:

    Imi place functia de monitorizare a locatiei, protectia impotriva furtului si a pierderii !

  42. Cosma Garofita says:

    Protecție împotriva pierderii și furtului. Funcție de monitorizare a locației.
    Număr nelimitat de dispozitive protejate: Windows, Mac, Android.
    Un antivirus foarte bun

  43. Popa Ofelia Cornelia says:

    Facilitati: protectie antifurt/pierdere, dispozitive protejate

  44. Tehnologia Autopilot pentru ca detectează și blochează silențios toate amenințările cibernetice, fără să îți dai seama de acest lucru.

  45. pascu simion says:

    …partea care mi-a placut cel mai mult,este autopilotul,optiuneacare te protejeaza fara batai de cap Antivirusul ia singur decizii si ma protejeaza tot timpul.

  46. pascu simion says:

    …optiunea autopilot si antivirusul ia decizii singur …