MANAFU*

Abonamente Evensys

Concertul Ursus Evolution va fi transmis live online

Astazi e o zi cu multe anunturi pe blog. Multe branduri au facut anunturi interesante. De exemplu, partenerii mei de la Hostway mi-au spus ca vor transmite live online concertul Ursus Evolution de la Cluj.

Pe 25 si 26 iunie, incepand cu ora 17:00, pe scena vor urca Cargo, Paraziții, Zdob & Zdub, Guess Who, Suie Paparude, Puya si Iris. Hostway va realiza transmisia online prin intermediul tehnologiei StreamPlay. Concertul va putea fi vizionat, astfel, cu orice conexiune internet si din orice browser, de pe PC-uri, laptopuri, tablete sau mobile smartphone.

Tags:

8 comentarii

  1. ion says:

    care-i sensul sa transmiti un concert live pe net?! adica, daca nu esti acolo, la concert, e cam degeaba. un concert trebuie trait la fata locului, pentru atmosfera. altfel, nu mai bine acultam cd-ul?

  2. karmapolice says:

    chiar ieri m-am uitat online la concertul celor de la Orphaned Land care a fost cool, si acum 2 saptamini la Asaf aVIDAN N THE MOJOS…ador ambele trupe si evident nu am putut fi la Helfest si in Frankfurt unde au fost concertele lor…e foarte bun acest trend de a transmite concertele online pentru ca evident consolideaza brandul trupelor, iar noua fanilor ne face mare placere..in plus cu toate ca Orphaned Land are tari anume in care albumele lor sint gratuite, in Europa si in America nu sint.Promovarea online si gratuitatea concertelor si albumelor CONTROLATA nu poate decit face bine brandului si noua.

  3. ion says:

    te-ai uitat live sau la inregistrari?

  4. karmapolice says:

    live, nu exista inregistrari la un concert live, tocmai pt a sublinia efemeritatea momentului

  5. ion says:

    ba exista. muse are un dvd cu un concert, metallica a scos mai multe, etc.

    ma rog, mie tot nu mi se pare smecherie sa ma uit la un concert live pe net/la tv etc. daca e sa fie, ma duc sa-l vad. altfel imi fac sange rau! 🙂 mai ales ca in cazul de fata vorbim de trupe totusi accesibile.

  6. Tibrac says:

    Cn imi zice si mie unde pe ce sait pot sa vad live Ursus EVOLUTION PLSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  7. ralu says:

    EU TRE SA MA DUC MAINE LA CONCERT CA AZI N-AM PUTUT SI CREK VA FI SUPER TARE!!!

  8. jojo says:

    bai, da partenerii si prietenii de la hostway… pai de tot raha sa tot fie transmisia… ca tot cu jwplayer se face, n-au inventat “iei” roata, iar streamu se tot intrerupe… acu oi fi si io un pui de carcotas, da’ poa’ sa fie si de la conexiunea wireless pe care io o prind printr-un zid…

Comentează