MANAFU*

Abonamente Evensys

Recunoastere pentru blogging

Rasfoind Little Blog Book online, am redescoperit un pasaj care mi-a placut foarte mult cand am facut interviurile cu bloggerii invitati. Poate va va uimi un pic, poate va parea neverosimil, dar este adevarat. Va asigur. Si cine ii citeste blogul stie cat de mult munceste pentru fiecare post in parte.

Anul acesta postul la care am muncit cel mai mult e interviul cu Mihai Bendeac. Stiam ca daca vreau sa-l descriu cum simteam ca este, trebuia sa-i cistig increderea. A durat mult documentarea de dinainte de interviu (vreo 3 saptamini), verificarea informatiilor pe care mi le-a spus (alte 3 saptamini) si partea de scris (inca 2). Pentru profilul asta am citit cartile lui preferate, am vazut inregistrari ale pieselor lui din studentie, ale spectacolelor de acum, am citit cam tot ce s-a scris despre el, am vorbit cu fosti colegi etc.

Pasajul ii apartine Cristinei Bazavan, un om caruia i-am simtit lipsa anul acesta la Webstock si pe care il consider un prieten bun. Dincolo de prietenia noastra, mi-a oferit un moment de inspiratie care se va materializa intr-o categorie la Webstock Awards, anul viitor.

Daca anul trecut Sebi ne-a inspirat sa cream in 2012 categoria “Bloggers’ Projects“, acum Cristina mi-a oferit ideea pentru “Blogger of the Year“. Nu am dat pana acum premii pentru bloguri. Cred ca RoBlogFest isi face treaba foarte bine. Vom premia insa un blogger pentru toata activitatea sa din ultimul an.

Tags:

1 comentariu

  1. Stefan says:

    Am inteles premiul sa fie acordat, dar nu unui blogger 2.0 care nu face diferenta dintre î si â in interiorul cuvintelor!

Comentează