MANAFU*

Abonamente Evensys

Rezolutii 2012

Din 2005, in fiecare an pe 4 ianuarie, pun pe blog un set de rezolutii, obiective personale, pe care doresc sa le realizez in urmatoarele 12 luni. Privind un pic in urma, imi dau seama ca in ultimii ani mi-a scazut interesul pentru lucrurile materiale si am devenit mai atent la cele cu adevarat personale. E probabil un semn al inaintarii in varsta.

EFICIENTA
In 2012 voi cauta eficienta. Simt deseori ca ma pierd in unele detalii, ca nu las din mana lucruri, ca prefer eu sa fac anumite lucruri etc. Toate acestea imi mananca timp pretios, timp pe care as putea sa il folosesc mai bine. Eficienta ar fi pentru mine factorul de boost, ca sa zic asa.

SANATATE
Am inceput anul cazut la pat. Nimic grav, as putea spune, desi pentru mine a fost o boala neasteptata si care m-a speriat un pic. Cand nu esti o fire bolnavicioasa, ceva un pic mai grav ti se pare extraordinar. Chiar si asa, mi-am propus sa fiu atent la mai multe aspecte ce tin de sanatatea mea.

SPORT
Cred ca “a face sport” e una din cele mai vechi rezolutii din lista mea. Am incercat anul asta sa merg la sala de mai multe ori. Am reusit pentru cateva luni. Voi relua obiceiul, insa in plus, chiar vreau sa ajung la schi, sa incep sa joc baschet si sa merg mai mult cu bicicleta.

Nu mi-am propus un target pentru fiecare rezolutie, un volum, un numar, dar as fi multumit, la final de an, sa vad ca am facut cate putin din toate. Bine, un pic mai mult din unele.

Voi ce rezolutii aveti pentru 2012?

8 comentarii

  1. razvanbb says:

    În DEX zice că rezoluția este o hotărâre luată de un colectiv în urma unor dezbateri.Tu în ce colectiv ai dezbatut problemele de anul ăsta? :))

    http://razvanbb.ro/2012/01/rezolutie-de-inceput-de-an.html

    PS Imi pare rau de problema de sanatate.

  2. Teo says:

    Pentru mine anul acesta va fi marcat (sper) de acitivtăți sportive, început de familie și călătorii 🙂

    http://teodormincu.ro/blog/perspectiva-anului-2012.html

  3. ion says:

    Mult succes si la mai mare.

  4. Ionut says:

    Sanatatea mi-o doresc si eu.
    Sport fac in fiecare saptamana o data sau de doua ori joc fotbal
    Iar la eficienta sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine

  5. Traian Docolina says:

    Succes in ceea ce iti propui.
    Ce vreau e sa spun e ca in general si cred ca stii deja lucrul acesta 🙂 daca nu esti specific (“Nu mi-am propus un target pentru fiecare rezolutie, un volum, un numar” ) sansele sunt ca nu o sa realizezi la fel de mult ca si daca ti-ai stabili de exemplu ca obligatoriu o sa mergi la sala de doua ori pe saptamana.

  6. Pt multa lume pe primul loc este familia, sau are fiecare ceva drag lui, dar uita intodeauna ca daca nu este SANATOS nu o sa reuseasca sa-i ajute pe cei dragi. In concluzie, noi trebuie sa fim pe primul loc, dar in ceea ce priveste sanatatea noastra. Intodeauna este mai usor sa previi decat sa vindeci. 99% din boli vin din cauza unei alimentatii … proaste.
    Fiecare intelege ce vrea.

  7. alexa says:

    sanatatea e cea mai de pret si prea e luata “for granted”. alimentatie sanatoasa & sport sunt pe lista + organizarea mai buna a timpului

  8. gasit echilibrul, mentinuta sanatatea si reapucat de inot !!

Comentează