MANAFU*

Abonamente Evensys

CSR: Campanii de responsabilizare

Sub tag-ul CSR voi prezenta de acum inainte campaniile sociale/ umanitare sau pur si simplu de sustinere a unei cauze, care vor ajunge la mine pe diverse cai. Astazi am trei initiative pe care sper sa le promovati si voi.

Scaunul la masa regelui – Euro 26 reuneste anul acesta la Bucuresti, intre 29 mai si 1 iunie, tarile membre ale European Youth Card Association. Vor veni reprezentanti a 42 de tari, experti in politici de tineret. Prima zi este dedicata Romaniei si politicilor de tineret. Pentru acest eveniment, Euro 26 Romania organizeaza o campanie intitulata “Scaunul la masa regelui”, prin care invita tineri din tara sa isi expuna problemele prin intermediul unui filmulet de 2-3 minute sau printr-un post pe blogul personal. Detalii aici.

Romania Curata – Blog educativ si interactiv, la care poate contribui orice persoana interesata de probleme de mediu.

Investiti in potential – Conform statisticilor O.M.S., in Romania, exista intre 7-10% persoane cu handicap, dintre care, doar 3% au avut sansa sa urmeze un liceu sau o facultate. Tinerii de azi nu se regasesc pe piata muncii, 90% traind in dependenta de serviciile sociale. Fundatia Licinium demareaza pe 5 mai, cu ocazia Zilei Europene de protest impotriva discriminarii persoanelor cu handicap, o campanie pentru sustinerea integrarii si orientarii socio-profesionale a persoanelor cu handicap. Detalii aici.

Tags:

Comentează