MANAFU*

Abonamente Evensys

Pinterest intra in topul celor mai vizitate site-uri din US

Pinterest este pe locul trei in topul celor mai vizitate retele sociale din Statele Unite, spune un nou studiu Experian Hitwise. In saptamana 21-28.01.2012, site-ul a primit 21,5 milioane de vizite – de 30 de ori mai mult decat primise cu 6 luni in urma. Si, dupa cum se stie deja, doamnele si domnisoarele reprezinta 60% dintre utilizatori.

Un reprezentant Experian spune ca Pinterest a depasit LinkedIn la numarul total de vizite din luna februarie. Aceeasi sursa furnizeaza si urmatorul clasament:

1. Facebook: 7 miliarde vizite
2. Twitter: 182 milioane vizite
3. Pinterest: 104 milioane vizite
4. LinkedIn: 86 milioane vizite
5. Tagged: 72 milioane vizite
6. Google+: 61 milioane vizite

In conformitate cu aceeasi sursa, Foursquare a avut 2,9 milioane de vizite in luna martie, iar Instagram 10,2 milioane. Nu sunt luate insa in considerare vizitele de pe telefonul mobil.

Sursa: mashable.com

Andreea Popa este traducator si blogger free lance. Din aprilie 2012, este si guest blogger pe SocialMediaTraining.ro.

4 comentarii

  1. ss says:

    cele mai vizitate SITE-URI sau cele mai vizitate RETELE SOCIALE ??

  2. Andreea Popa says:

    am corectat, multumesc 🙂

  3. […] Pinterest intra in topul celor mai vizitate site-uri din US […]

  4. Michelle says:

    La culori nu ma bag cu sutisgei. I’m a programmer, not an artist (traducere: sunt catastrofa la capitolul culori, pot sa vin cu 50 de idei pana sa gasesc una care sa-mi placa mie atunci cand o probez sincer, alegerea culorilor e una din cele mai mari probleme pe care le am cand fac un site). Le-as tine insa diferite (usability reasons). Delimiteaza insa cumva blockquote, altfel decat prin font (quotes before and/ or after; / background; / border)Si cumva estetic imi pare aiurea dashed border pe .entry-utility Focus custom si vizibil pentru elementele formularelor (in Chrome de ex e border portocaliu).Ai si font serif si font sans-serif.Alte idei nu-mi vin pe moment, oricat as sapa acum.

Comentează