MANAFU*

Abonamente Evensys

Discovery Inc își mărește oferta de canale în România

Discovery Inc. a încheiat anul 2019 cu lansarea unui nou canal în România și cu achiziționarea drepturilor exclusive de difuzare a turneelor ATP la noi. A început 2020 cu anunțarea pachetului 4K la Digi și lansarea în România a canalul Eurosport 4K în grilele UPC și Digi, oferind abonaților români cea mai mare diversitate de competiții sportive în format UHD.

Canalul HGTV a ajuns în România
Discovery a semnat în decembrie cu Digi un acord pentru lansarea HGTV, un canal cunoscut pe segmentul de emisiuni despre casă și grădină. Emisiunile postului tratează subiecte de larg interes astăzi, cum ar fi cumpărarea și vânzarea caselor, renovarea locuințelor, dar și renovarea și apoi scoaterea reședințelor la vânzare, construirea unor case noi și reportaje în proprietăți de vis. HGTV este un canal unic prin specificul său, fiind apreciat de o serie de vedete internaționale, ca Michelle Obama, Reese Witherspoon sau Seth Rogen.

Eurosport aduce 41 de evenimente ATP în 2020
Pentru că ne apropiem de Australian Open, este important de știut că Eurosport a achiziționat drepturilor exclusive de difuzare a turneelor ATP în România și Ungaria, pe lângă cele patru turnee de Grand Slam. În 2020, va difuza 41 de evenimente din cadrul turneelor ATP, inclusiv Nitto ATP Finals și Next Gen ATP Final pe toate platformele sale. Practic, Eurosport a devenit găzda teniusului mondial pentru români și va deveni din 2021 și canalul principal al iubitorilor sportului alb din Cehia și Slovacia.

Eurosport 4k vine la Digi și UPC
De la mijlocul lunii ianuarie, Discovery a adus canalul Eurosport 4K în grilele rețelelor Digi și UPC. Din 17 ianuarie, noul post a intrat la Digi în ofertă alături de canalul Digi 4K, ambele pachete fiind disponibile abonaților din toată țara, iar la UPC ajunge pentru început doar în casele bucureștenilor, urmând a fi introdus gradual în toată țara.

300 de ore de la Australian Open la Eurosport
Eurosport a difuzat fiecare ediție a Australian Open începând din 1995 și va transmite turneul din 2010 exclusiv în toată Europa. Platforma Eurosport Player, disponibilă prin aplicație sau online, va fi singurul loc und epot fi urmărite toate meciurile, începând cu prima minge a turneului, de luni, 20 ianuarie, până la finala masculină de duminică, 2 februarie. În total, vor fi peste 300 de ore acoperite de pe toate cele 16 terenuri.

Televiziunea, sursa principală de inspirație pentru pasiunile noastre
Un studiu recent al Discovery, realizat la nivel mondial pe tema pasiunilor, dezvăluie că oamenii aleg televiziunea atunci când caută inspirație și informații despre activitățile lor preferate, precum sportul, mâncarea, casa, automobilismul, natura etc.

Programele TV sunt cel mai popular instrument prin care ne alimentăm pasiunile, Pentru 93% dintre respondenții din cele 13 țări participante la studiu, este principala sursă de inspirație. Rețelele sociale vin pe locul al doilea, cu 67%, iar cunoscuții, persoanele apropiate, ocupă locul al treilea cu 66%.

Ce reprezintă Discovery Inc. astăzi
Discovery Inc. este unul dintre grupurile mari de media din lume și totodată lider în divertismentul inspirat din realitate. Anual, canalele sale media produc peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii, în 50 de limbi și pe toate ecranele, pe TV, online și pe mobil. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium.

DISCOVERY INC. ÎN CIFRE

***

Blogul Manafu.ro susține campania de promovare a Discovery Inc.

1 comentariu

Comentează