MANAFU*

Abonamente Evensys

Lansam conferinta despre Facebook

Am pornit acest nou eveniment cu o intrebare pe blog: Cum vi se parea ideea unei conferinte despre Facebook? Si am primit multe raspunsuri. In comentarii si in afara lor. Si fiind impulsionati de frenezia creata in jurul acestei retele sociale si de ritmul sau de crestere in Romania, am decis sa facem evenimentul. Asa s-a nascut connect | fb.

Este de fapt o conferinta despre retelele sociale, iar prima sa editie este dedicata Facebook. In curand, retelele sociale vor reprezenta probabil activitatea online principala pentru cei mai multi oameni, iar Facebook este acum un adevarat fenomen.

connect | fb este o conferinta informala de jumatate de zi, ce va avea loc pe 16 iulie la Hotel Novotel, organizata de Evensys cu sprijinul AVON si Kaspersky Lab. Revista Tabu ne va sustine cu promovarea, iar Radio Lynx va asigura transmisiunea live online.

Prima editie a unui eveniment este de multe ori un experiment. Noi ne-am propus acum sa aducem laolalta o sesiune despre experientele personale si una despre experientele de business. Oricum, pastram un aer relaxat si mizam foarte mult si pe socializarea la fata locului.

Atat deocamdata. Ne intoarcem la treaba, avem multe de pregatit. Vom veni constant cu informatii si pe conturile de Twitter si Facebook ale Evensys.

FOTO: FRANCO BOULY

4 comentarii

  1. bancila says:

    ce trebuie sa fac sa primesc o invitatie?

  2. Felicitări pentru inițiativă, sper ca perioada concediilor sa nu afecteze impactul.

  3. o idee excelenta!

  4. Mi-ar face mare placere sa iau parte la conferinta. Am mai fost la evenimente organizate de Cristian Manafu & Evensys si tot ce pot spune este ca de fiecare data am plecat de acolo foarte placut impresionata: subiecte si invitati de calitate. Un mare plus: acolo intotdeauna gasesti persoane foarte interesante cu care sa socializezi si sa schimbi cateva pareri.
    Spor la treaba si felicitari sincere pentru idee!

Comentează