MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Alta intrebare existentiala

Probabil la un moment dat voi compila intr-un post mai amplu dilemele si raspunsurile primite pe marginea blogging-ului. Am intrebat despre importanta blogroll-ului, despre frecventa actualizarii sau despre cum citim blogurile. Am primit multe raspunsuri; posibil sa fi fost posturile cu cele mai multe comentarii.

Acum revin cu o noua intrebare existentiala: Este important sa ai o pagina despre tine, un About Me si de ce?

Vin cu aceasta intrebare pentru ca am observat ca link-ul View Profile este unul dintre cele mai vizitate. In unele zile chiar este cel mai vizitat link.

Tags:

Fara comentarii

  1. Arhi says:

    Cred ca este important in ideea in care doresti sa fii cunoscut. In mod normal, cand citesti pe cineva, incerci sa il cunosti mai bine. Si un About page e potrivit. Ceea ce imi aduce aminte ca nu am asa ceva, deci sa-mi fac:)

  2. Ionut Ciurea says:

    Daca blogul respectiv iti prezinta imaginea, ideile, proiectele, aberatiile TALE, atunci este de bun simt sa ai un “about page” pentru ca userul/cititorul tau se intreaba: “ok ok… imaginea, ideile, aberatiile…… cui???”si daca blogul tau nu da un raspuns intrebarii atunci lasi userul in plop.scuze pt limbajul usor ironic, mi se pare o intrebare de baraj. se pare ca unii nu stiu raspunsurile la intrebarile de baraj… este ok si asta. (nu spun de tine, spun de cei care ar intreba pe bune de ce iti trebuie un about page.)

  3. bogdanlebu says:

    aproape de fiecare data cand vizitez un blog nou ma uit, incerc sa aflu, despre cine e vorba, sa am o idee…nu cred ca sunt importante doar unele opinii, dar si cine le emite…

  4. Anonymous says:

    cred ca e vorba de curiozitate pur si simplu. si la mine, dupa doar 16 zile de blogging vad ca s-au adunat aproape 600 de viewprofile-uri.

  5. Alex says:

    pai vrea si lumea sa vada o fata pe care s-o asocieze cu blogul, poate te intalneste pe strada

  6. Mircea Scarlatescu says:

    Eu cred ca daca faci ceva ce-ti reprezinta personalitatea, trebuie sa te si prezinti. Nu imi plac lucrurile care raman anonime.. prefer sa stiu cate ceva despre cel pe care-l ‘citesc’

  7. barbie bitch says:

    “about me”-urile indeplinesc functia refrentiala in comunicare. fie ca referentul e un construct sau o personalitate reala (autentica).

  8. Dan says:

    “About Me” e un link firesc pe blog-ul individual, al antreprenorului, angajatului sau hobby-istului. Pe un blog corporate e aproape inutil, cartea de vizita fiind site-ul principal, asociat. In functie de blog aleg si daca voi vizita link-ul in discutie sau nu.

  9. NetBoy says:

    Personal sunt un mare fan al paginii “about me”, vreau sa stiu cine e in spatele acelor cuvinte, respect anonimitatea unora, poate nu ma intereseaza cine sunt anumiti bloggeri, dar daca tot citesc un blog, daca tot ii dau importanta, cred ca merit sa stiu cui ofer timpul si atentia mea, cred ca ar trebui sa stiu cui sa multumesc pentru o idee buna, pentru un post interesant…In plus, ma consider o persoana sociabila, si doar pentru ca blog-urile se afla intr-un teren al anonimitatii, nu inseamna ca nu ar trebui sa cunoastem si persoana reala din spatele blog-ului, cred ca in felul asta se poate realiza o legatura mult mai stransa intre cititor si blogger…

  10. novo says:

    Da, e foarte importanta, eu sunt un neserios ca inca nu mi-am facut-o. Drept urmare, sunt unii care cred ca am 30 si ceva de ani si lucrez in cine stie ce firma din Bucuresti…O pagina de about ii scuteste pe vizitatori de confuzii penibile si pe tine, autorul, de vesnica intrebare: “da cine esti tu?”

  11. urban says:

    About ME e o pagina foarte importanta, parerea mea, dar daca blog-ul e proiectat ca si un jurnal personal on-line atunci acea pagina ar trebui sa cuprinda informatii prin care cititorul sa-si creeze o idee, sau sa si-o modeleze in cazul in care si-a creat una, dar daca blog-ul e ca pagina de discutii si idei al unui proiect, companii, site, atunci About ME ar trebui sa cuprinda informatii, idei, promovari ce sa-i imprime cititorului ideea generala a respectivului site.Blogul meu va avea o pagina, pentru ca, vorba lui Novo, se creeaza comfuzi, dar un scriitor poate la fel de bine sa-si imprime personalitatea, astfel incat cititorul sa-si creeze o idee din articole despre el.Tot odata chesia asta tine foarte mult si de curiozitatea fiecaruia, iar de pagia About ME prezinta si fotografii e si mai bine.

Comentează