MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Intrebarea zilei

Dacă un blogger poate fi numit „mitocan“, cum poate fi numită o presă care a multiplicat, la scară naţională, un mesaj trivial?

Intrebarea ii apartine lui Sorin Tudor si a fost extrasa din cel mai recent editorial al sau.

UPDATE: Am si eu o intrebare: Clubul Roman de Presa a zis ceva?

REMEMBER: Daca nu gresesc nu e prima data cand Mihaela Radulescu apare intr-o fotografie trucata. In urma cu ceva ani a existat un site pe care puteai gasi in anumite pozitii o serie de vedete TV. Pozele erau evident trucate in Photoshop.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    …dar blogul poate aduce si stiri in exclusivitate…Spre exemplu: Gay, Fotbal, Rege…http://virginuwolf.wordpress.com/

  2. Sorel Mihai says:

    http://retusuri.blogspot.com/ e un blog cu imagini ale vedetelor trucate. Emisiunea “Saptamana de stiri” de la Antena 3 prezinta in fiecare editie cel putin o imagine de pe blog, bine-nteles aici precizand sursa.

  3. Nicole says:

    Eu nu cred ca cei din emisiune au gafat , nestiind ce dau pe post , sunt convinsa ca nu o prea aveau “la suflet” pe D-na Mihaela Radulescu (ca multi altii de altfel), si ce si-au spus ei : hai sa punem “facatura” lui zoso, ca s-o facem de 2 bani , si facand mai apoi pe inocentii .

  4. gerhaldernst says:

    Mie mi se pare la mintea cocosului toata intamplarea. Nicio vedeta adevarata (nu de carton) nu ar face vreo declaratie cu tenta sexuala. Deci, clar a fost o rautate premeditata.

Comentează