MANAFU*

Abonamente Evensys

StartUp Days la Timisoara

Cand am primit mail-ul de la Alex Bleau cu invitatia pentru StartUp Days, am zis: “De data asta merg!”. Sunt genul care nu iese din Bucuresti nici sa-l tai. Sunt ca americanii aia care nu ies niciodata din Manhattan. Exagerez un pic, fireste. Mai plec in strainatate de cateva ori pe an, insa prea putin incerc sa descopar sau sa vizitez tara. Tot imi zic: “Vara viitoare fac si eu turul tarii!”.

Asadar, pe 6 martie, voi fi la Timisoara, la StartUp Days, un eveniment dedicat antreprenorilor din mediul online, in care o serie de proiecte vor fi dezvoltate in 56 de ore. Evenimentul propriu-zis va avea loc la final de martie, acum “ardem” prima etapa: anuntarea ideilor. Merg impreuna cu Bobby si cel mai probabil vom alege o cursa cu avionul.

In ultimii ani am ajuns sa cunosc multi timisoreni. Cu unii m-am intalnit la evenimentele mele, cu altii am schimbat doar mail-uri sau tweet-uri. M-am gandit deci sa facem o reuniune a oamenilor din online din Timisoara in acea perioada. Sunt interesat sa cunosc antreprenori locali si sa invat cat mai multe despre comunitatea locala.

I-am propus astfel lui Alex sa mai facem un eveniment, un fel de “Web-Club Timisoara”. Nu trebuie sa avem o tema de discutie anume. Voi reveni cu detalii in curand. Daca doriti sa participati, lasati un mesaj in comentarii. De asemenea, va invit sa va inscrieti la StartUp Days!

4 comentarii

  1. Tudor says:

    “Web-Club Timisoara” suna chiar bine.

  2. Suna bine! M-as trece si eu pe lista la web-club, ca antreprenor nu mi-s.

  3. Darius says:

    Arena IT s-ar bucura sa fie prezenta la “Web-Club Timisoara”. 🙂

  4. […] s-au întâmplat foarte multe lucruri, despre care au scris destul de mulți:  Nebuloasa, Manafu, Bobby Voicu, startups.ro, TheNextWeb, ArenaIT, stiri.IT, Alex Blogu, Filip Cherecheș, W2, Funky, […]

Comentează