MANAFU*

Abonamente Evensys

Dupa Optimism2010 – editia de primavara

Dupa fiecare eveniment, nu apuc sa ma bucur foarte mult, asa cum ar trebui. Mintea imi sare la urmatorul eveniment de pe lista si la alte idei noi. Dar dupa fiecare editie Optimism20XX, ma surprind gandindu-ma la momentele care m-au impresionat cel mai mult. Este doza mea de optimism cu care am plecat de la eveniment.

Eram in sala, priveam prezentarile si ma gandeam ca fiecare editie a fost speciala in felul ei si a avut ceva special. Mi-am dat seama ca frumusetea acestui eveniment sta in “neasteptat”. Nu stii de cele mai multe ori ce urmeaza. Chiar si eu ca organizator sunt surprins de unii prezentatori. Stiu tema sau cunosc background-ul persoanei, dar nu stiu prezentarea.

Frumusetea acestui eveniment este data si de oamenii din sala. De vorbitori si povestile lor, de audienta activa, vesela si empatica, de cei care s-au implicat inca de la inceput in punerea in practica a unei idei trasnite.

Nu cred ca voi putea multumi vreodata indeajuns oamenilor de la Gusto si echipei The Practice pentru suportul oferit. Si ma bucur sa vad cand un client si o agentie intra in “jocul” unui eveniment. La editia anterioara, “Dansul Pufuletilor” a facut mare senzatie. Acum, Gus, mascota Gusto, a transpirat intens pentru a crea momente distractive cu participantii sau vorbitorii.

Momentele de entertainment au fost amplificate si de momentele oferite de iluzionistul Johannes, invitat de Gusto. Asa cum spunea si Cristina Bazavan, sa privesti magia stand in spatele magicianului e o experienta deosebita. Poate chiar mai puternica decat cea a audientei. Ai impresia ca ii vezi trucurile, dar nu este asa.

M-am bucurat sa vad cum Gusto s-a implicat si in proiectul Decat o Revista, publicatie lansata anul trecut la Optimism si prezenta cu numarul 2 la aceasta noua editie. Gusto si DoR au vrut sa arate ca un nou tip de advertising intr-o publicatie. Au spus o poveste.

La Optimism, vii sa asculti, sa afli, sa te joci, sa razi, sa te implici, sa socializezi. Si imi place sa cred ca aici nu pierzi timpul niciodata. Altfel, ai fi un pesimist sau mai putin optimist.

Eram in sala, priveam prezentarile si ma gandeam ca ar trebui sa existe daca nu lunar, macar trimestrial un astfel de eveniment. Sau altele de acest gen.

3 comentarii

  1. Petru says:

    Cred ca un pas bun ar fi promovarea implicarii in proiecte. Ar fi frumos ca la un Optimism sa fie promovat un proiect (sau mai multe) si la urmatorul sa fie facuta o recapitulare a impactului. Proiectul care a iesit in evidenta la ultimul eveniment este Modelul Meu. As vrea sa vad mai multa implicare a audientei in proiecte de genul acesta.

    Momentan la Optimism vedem exemple de optimism, exemple de cum optimismul ajuta oamenii sa invinga. Ar fi frumos sa vedem si rezultate ale contaminarii cu optimism.

  2. Corydalis says:

    am tinut sa iti multumesc si pe blogul tau pentru organizare. m-am simtit tare bine inconjurata de oameni de-a dreptul misto 🙂 chapeau bas!

    ideea lui Petre nu e deloc rea 😀 deja ma gandesc cu teama ca daca isi pun ceva in minte cei din online/blogosfera, sa te tii!

  3. Mihai Sturzu says:

    Multumesc mult pentru ocazia de a prezenta “Modelul Meu” la Optimism 2010. Felicitari pentru succesul acestei serii de evenimente pline de oameni idealisti si optimisti !

Comentează