MANAFU*

Abonamente Evensys

Scoala de antreprenoriat online pentru studenti

La NetCamp, am lansat un seminar-experiment, as zice. Am creat Start-Up School BCR, un eveniment de jumatate de zi in care cunoscuti antreprenori au vorbit despre pasii construirii unei afaceri online. Ideea a avut succes, ceea ce ne-a motivat sa ii gasim o continuitate. BCR ne-a oferit din nou sprijinul si iata-ne la un nou capitol.

Pe 21 aprilie, la Hotel Howard Johnson, se va desfasura episodul pilot dintr-o serie de evenimente de antreprenoriat online, dedicata tinerilor cu varste pana in 26 de ani (studenti, proaspat absolventi, masteranzi etc).

Si ne-am propus sa facem cate un astfel de eveniment in 10 mari centre universitare din tara. Trebuie doar sa vedem rezultatele acestui episod pilot si ce resurse implica organizarea pe plan local. Dar feedback-ul primit de la tineri e pentru moment tinta noastra.

Ce aflu la Start-Up School?
Propunem o zi de prezentari si discutii ce vor antrena o serie dintre cei mai cunoscuti antreprenori de la noi, ce vor oferi un ghid consistent pentru pornirea unei afaceri pe Internet.

Cum particip la eveniment?
Avem 150 de locuri pregatite in sala pentru 21 aprilie. Cele mai multe vor fi distribuite prin cele mai importante asociatii studentesti din Bucuresti. Rezervam insa si un numar de locuri pentru studentii din tara, daca vor veni solicitari in timp util.

Vom transmite insa live pe Internet intregul eveniment, asa cum am facut si cu alte ocazii, deci pentru studentii din alte orase, va fi o optiune confortabila de a “participa” la eveniment.

Alte detalii vor veni in curand. Urmariti contul de Twitter Evensys si cel de Facebook. Noutatile vor veni intai pe aceste canale!

6 comentarii

  1. Ariton C. says:

    Multumim de transmisiunea live!
    Astept evenimentul cu interes, mai ales ca nu voi putea participa.
    Succes!

  2. irina says:

    Mi se pare foarte buna initiativa si as avea si eu o intrebare : care sunt cele mai importante asociatii studentesti din Bucuresti ?

  3. Alexa says:

    Va fi excelent sa putem vedea online evenimentul, sper sa il putem gasi undeva si post-eveniment pentru cei care nu sunt disponibil pentru transmisiunea live.

  4. Eduard says:

    Chiar sunt curios!

  5. Ariton C. says:

    Nu stiu politica lui Manafu in ce priveste link-urile din comentarii dar pentru a vedea o lista cu asociatiile studentesti din Bucuresti viziteaza siteul: http://cros.ro. Gasesti acolo o baza de date cu ele.
    Spor!

  6. irina says:

    mersic 🙂

Comentează