MANAFU*

Abonamente Evensys

Colectia de tendinte (1)

Sunt foarte multe lucruri interesante pe care le citesc zilnic si imi doresc sa am timp sa le impartasesc pe toate pe blog. Evident, nu reusesc. Asa ca mi-am propus ca saptamanal sa strang intr-un post toate aceste recomandari. Iata prima colectie de tendinte.

Media incepe sa promoveze si “formele plinute”. Vogue a lansat editia Vogue Curvy, Marie Claire Franta a inserat un pictorial cu plus-size models, iar ABC se bucura de un oarecare succes cu Huge. Ultimele studii arata ca 15% dintre chinezi sunt supraponderali, in timp ce doi din trei americani sunt obezi.

Smithsonian Magazine dedica un numar special urmatorilor 40 de ani. Daca vreti sa vedeti ce ne asteapta in viitor, cititi articolele de aici.

Multitasking-ul e parte din consumul media. Trei din patru americani se uita la TV si stau pe web in acelasi timp. Interesant este ca 54% dintre americani au ca prima activitate navigarea online.

World Cup a adus – cum era de asteptat – si cateva succese pe YouTube. Wall Street Journal le comenteaza aici.

Ziarele online sunt la mare cautare in US. Trei din cinci americani spun ca citesc ziarele online in fiecare luna.

Social TV este un nou teritoriu in mass-media, in care Twitter si Facebook vor avea un rol important. Un raport pe aceasta tema poate fi descarcat de aici.

Tags:

1 comentariu

  1. stefan chiritescu says:

    apropo de multitasking
    incepe sa para ridicola discutia online vs tv in conditiile in care vorbim de tooluri de integrate gen IPTV
    Viitorul sta in tooluri care iti ofera in acelasi loc experienta unor medii diferite

Comentează