MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai bune branduri din lume (2010)

Ma uit pe cea mai recenta editie a raportului “Best Global Brands“, realizat de Interbrands si ma gandesc la ce spunea Vlad Stan ieri la Webstock: ca vechile companii pierd teren si locul lor este luat de cele din noua economie. In topul Interbrands, de la inceput, de 11 ani, pe locul intai se afla Coca-Cola – cel mai valoros brand din lume. Interesant mi se pare ca urmatoarele trei locuri sunt ocupate de companii de tehnologie, respectiv IBM, Microsoft si Google, ceea ce sustine intr-o oarecare masura convingerea lui Vlad. Credeti ca pozitia detinuta de Coca-Cola va fi luata curand de un brand tech?

7 comentarii

  1. monis says:

    Sincera sa fiu cred ca da. Industria IT castiga din ce in ce mai mult teren deoarece produsele lor au devenit o necesitate pentru multi dintre noi. Prea putin mai considera un PC sau un laptop ca un produs de care te poti lipsi. In schimb cati dintre voi pot rezista fara Coca-Cola? Eu una da si fac asta de cam 2 ani..asa ca mai devreme sau mai tarziu eu zic ca va fi detronata (acum va fi o chestiune de evolutie si de perceptie a consumatorilor).

  2. sorin says:

    Nu prea cred! Coca Cola ramane bautura cea mai iubita din lume, in special te IT-isti:)

  3. de fapt, singurele branduri din lume…

  4. Luca says:

    hm…cel putin cativa zeci de ani o sa mai ramana Coke acolo unde este acum.

    putin surprins: unde e Marlboro? ma asteptam sa fie macar intre 5 si 10.

  5. RobbyE says:

    Doar Google cred ca e in stare de o depasire a brand-ului Coca Cola.

  6. Claudiu says:

    Sa vedeti ce va urca (in continuare) Apple.

    Sunt putin surprins de..Sprite, new entry pe 61?

  7. Agatha says:

    ok si marul unde e? si tigarile… si hainele… adica… tot ce facem in ultima vreme este sa bem coke, mancam de la mec, vorbim la telefon si stam calare pe pc?

Comentează