MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum va fi ecranul viitorului


Cred ca suntem intr-un moment in care noile tehnologii – si tehnologia in general vorbind – isi fac din ce in ce mai mult loc in vietile noastre. Iar “locomotiva” acestei evolutii este ecranul. A pornit de la telefonul mobil, numit smartphone acum, a continuat cu tabletele si probabil va fi asociat orice suprafata neteda, la un moment dat. Clipul urmator vine sa ofere o imagine a ecranului viitorului. Credeti ca ne vom bucura de toate “interpretarile”?

FOTO: NSYL

8 comentarii

  1. monis says:

    Oricum era de asteptat ca la nivelul acesta se va ajunge. Tehnologia evolueaza mult prea repede incat sa mai putem uneori tine pasul cu ea. In 2014 sigur voi alege oglinda de baie ca ecran :).

  2. Liviu says:

    Cred ca va mai dura cativa zeci de ani pana vom vede acele ecrane pe piata…

  3. Sunt curios unde se va ajunge. Mi se pare prea futurist clipul, dar e excelent realizat. Totuși, nu cred că tehnologia asta va fi accesibilă în 2014, cel puțin nu la scară largă.

  4. laurentiu says:

    brrr, arata super toate interpretarile, insa cred ca va mai dura ceva timp pana se vor implementa toate.

  5. Adina says:

    Sunt convinsa ca se va ajunge la monopolul ecranului touch. Deja alti producatori vor sa detroneze suprematia iPad-ului (vezi Samsung Galaxy Tab).

    Iar daca vedem ce inovatii tin capul de afis de la tragul de electronice IFA de la Berlin: ecrane 3D care nu necesita privitul cu ochelarii specifici, bucatarii activate de la un singur panou touch si alte gadgeturi casnice, ne gandim ca 2014 e un pronostic bun.

    Oglinda din spot mi-a adus aminte de cea folosita ca instrument de advertising in unele bai ale cafenelelor, deci nu suntem asa departe. In pasajul de la Universitate ne bucuram de sisteme de informare ultramoderne (ecrane touch screen, sistem interactiv, informaţii pe podea, proiecţii cu informaţii turistice, acces la internet).

    Ca o gluma (sau nu :)) ), a fost conceput Pomegranate Phone http://www.youtube.com/watch?v=1-v8c7J1xCw
    http://pomegranatephone.com/

  6. Pato Basil says:

    cred ca o sa se ajunga sa facem setarile cu asa zisa “putere a mintii” , dar oricum e interesant !

  7. La ritmul in care evolueaya acum totul, nu ma mira sa ajungem acolo cand spun ei.

  8. ArTiStul says:

    Visele din 1959 devin realitate! Doar că biblioteca electronică e în orice, oriunde.

Comentează