MANAFU*

Abonamente Evensys

O chestie tare cu Twitter

Eram ieri seara la concert. Aveam bilete la VIP / Golden Circle – apropo de zona, foarte tare ideea BRD cu cardurile de credit pentru bauturi & snacks – si era deja multa lume cand am ajuns si o coada foarte mare la singurul loc in care se vindeau hotdogs. Mi-era foame, nu apucasem sa mananc nimic toata ziua, si refuzam sa stau la coada.

M-am invartit de vreo doua ori in jurul ei, cautand o “pila” la rand. Am abandonat ideea, punand gand rau la vreo 3 pungi de chips. Am zis sa imi incerc totusi norocul si altfel. Am intrebat pe Twitter: E cineva la coada la hotdogs la Guns? Si am plecat dupa bere si chips.

Din reflex am verificat 30 de minute mai tarziu aplicatia de Twitter de pe telefon. Si ce am vazut: @manafu am ajuns între timp la hotdogs si sunt aproape in fata. Câți vrei sa iau? Mesajul venea de la Sergiu Machidon, iar aplicatia imi spunea: sent 1 minute ago. I-am raspuns instant: Ia doi cu mustar si ketchup! Da tweet cand iesi!

Dragi cititori, mi s-a luminat fata pe intunericul care se lasase. Exista o speranta. Ce mai, eram fericit! M-am intalnit repede cu Sergiu la cortul cu tricouri si am devorat hotdog-ul.

Nu stiu acum ce “concluzie de business” sa trag din acest fericit episod, insa e inca o dovada ca Twitter ne face viata (uneori) mai frumoasa si mai usoara.

Sergiu a lansat la Webstock – impreuna cu Stefan Stroe – compania BuzzMen. Multa bafta!

22 comentarii

  1. itterapia says:

    hahaha! daca aveai tu twitter la tine acum 2 ani la metallica, pe ploaia aia, la cozile-alea la bere… 🙂

  2. Denisa says:

    8 like-uri, 7 share-uri şi nici un tweet pentru postul ăsta.

    O fi bun Twitter pentru chestii utile, dar la pierdut vremea şi share-uit, Facebook e rege!

  3. Piticu21 says:

    huaaaa. hotdogi … huaaa 🙂

    n-ai stat cu noi la gramada … acolo unde mirosea ne impingeam si nu stiai care mana te atinge :)))

    care a fost faza cu cardurile brd ca n`am prins`o

    btw tu ziceai ca nu vii la concert nu ?:P

  4. iulianj says:

    foarte tare…da ce te faceai daca nu aveai vreo 6000 si ceva de followeri ? :)) mureai de foame…deci sa nu mai aud pe cineva ca nu e bine sa vanezi followeri, nu stii niciodata cand ti-e foame si ai nevoie. Cu ocazia asta pot face un update la proverb: “Followeru’ potrivit la coada potrivita”
    Numai bine,

    Iulian J.

  5. Nu actualizeaza butonul ala repede! Si in plus e tarziu in noapte!

  6. aveam, il am din iunie 2007!

  7. Cand unei colege de la birou i-a fost ridicata masina si nu stiam incotro s-o apucam dupa ea, am dat twitt. Am primit vreo 14 raspunsuri si un telefon imediat de la Piticu. Dupa indicatiile lui, am ajuns exact la capatul pamantului, acolo unde tin astia masinile ridicate.

    Twitterul si oamenii dincolo de el chiar pot face viata mai usoara! 🙂

  8. La fel am patit si eu anul trecut in vara!

  9. sorin neagu says:

    ca tot m-a pomenit @ihearlight intr-un tweet si n-am apucat sa scriu pe blog
    cand mi-am lovit masina in buricul bucurestiului stiam ca tre’ sa fac 3 lucruri inainte de orice:
    sa sun persoana la care mergeam si sa anunt ca nu mai ajung
    sa-mi sun prietenii care ne asteptau si sa le spun ca nici la ei n-ajung, ba chiar sa vina ei la mine
    si sa cer pe twitter ajutor, ca deh, that shit never happened to me before in Bucharest
    si mi-au sarit in ajutor imediat @Cart00n si @JustF0rFun
    se distrau pe undeva sambata seara si s-au deranjat sa ma ajute, desi ne cunosteam foarte putin
    a insemnat enorm 😉
    si-acum, cand imi amintesc ma lasa putin fara cuvinte
    those dudes are awesome !!!

  10. laurentiu says:

    hai ca-i buna asta 🙂

  11. Gloria says:

    Hehe. Este, este extrem de bun si de util. Nu m-am facut eu cu prieteni noi fix la Vama Veche, dand un simplu tweet de plictiseala pe plaja? Si drept urmare am avut cu cine sa ma distrez si prin Bucuresti.
    Si de cate ori n-am patit-o cand eram prin zona prin care mai erau si altii. Ar trebui sa le ia sloganul de la Nokia – twitter, connecting people :))

  12. Blogatu says:

    Da, Twitter e o unealta extrem de utila 🙂

  13. A.Faith says:

    Eram iarna trecută într-un accelerat de Cluj, mergeam acasă cu o prietenă şi cum plecarea din inima Ardealului a fost pe fugă, tot ce mâncasem noi pe ziua respectivă încăpuse într-o pungă de chips-uri.

    Am dat pe twitter şi am rugat oamenii de pe traseul nostru să ne aducă şi nouă la gară ceva de mâncare + o sticlă de suc, cu promisiunea că plătim bine şi întoarcem şi noi favoarea la rândul nostru. Cei din Alba n-au fost pe fază, dar în Tg. Jiu ne-a aşteptat @axel_nametii cu 2 hamburgeri şi o sticlă de cola. Cred că a fost cel mai bun hamburger pe care l-am mâncat vreodată, că doar vorba aia, foamea e cel mai bun bucătar!

  14. Sergiu says:

    La anul cand voi urca pe unul din varfurile muntilor din Himalaya si in caz ca mi se termina tubul de oxigen, sper sa fii pe Twitter 🙂 Voi avea nevoie de ajutor!

  15. itterapia says:

    pai de ce nu ne-ai dat un tweet sa-ti tinem rand la coada? :))

  16. monis says:

    Foarte tare! Ce inseamna sa ai social media in sange? Eu nu stiu daca m-as fi gandit la asta! Si ce inseamna sa aiba si altii microbul in sange (respectiv Sergiu).. Concluzia este: suntem pe drumul cel bun 😀

  17. anca says:

    frumos asa :)) nu pot sa cred ca inca nu am cont pe twitter…

  18. romanian ninja says:

    oameni buni, voi chiar existati printre noi? respirati, mergeti la wc, la carrefour etc. ? Sunteti ca o secta ! Aveti toti cont pe twitter – inteleg si foarte bine dar asta nu va face rude sau frati de sange… Wtf is wrong with u??? sa nu mi-o luati in nume de rau si sa va suparati ca am alta parere, dar din nou… WTF???????

  19. Morom3t3 says:

    Ce ai dracu sunteti voi, orasenii! cu telefoane la voi. cu internete pe iele….
    Tz, tz, tz, tz!…

  20. […] si am intrebat pe Twitter: “E cineva la coada la hotdogs la Guns?”. Raspunsul il cititi aici. Am mai multe amintiri haioase cu Twitter, insa pe aceasta o povestesc mereu cand vorbesc despre […]

Comentează